![]() |
ama malesef değil biri gelse uçurur diyorum |
ramsey ve batuhan olsa gerçekten çok iyi olurdu:( |
benim ilgimi DOUGLAS COSTA DE SOUZA ( 18, Orta Saha, Gremio) çekti ama bu futbolcuda 5 milyon eurodan aşağı deildir ama gelirse ii olur herhalde:S |
Batuhan ile ilgili bilgilerin kaynağı vikipedi mi? |
Bu futbolcular pahalı diyen arkadaşlara soruyorum sizce büyük kulüp büyük paralar verilip alınan büyük futbolcularlamı olunur yoksa 500.000 dolarlık oyuncularlamı. DOUGLAS COSTA DE SOUZA ( 18, Orta Saha, Gremio) bu adama şimdi 5 verirsin 20 ye satarsın ama cisseyi nobreyi üzülmezi satamazsın. Tıpkı diatta, gordon, seriç ve higuaini satamayıp elinde patladığı gibi. Ya büyük düşünüp büyük kulüp olacaksın , yada zamanla bizim beşiktaş gibi yavaş yavaş küçülmeye mahkum olacaksın. Sıradan anadolu takımı olmaya başladık. Koskoca beşiktaş kulübü için 150 milyon avro borç değildir olamazda zaten hiçbir zaman. Harcarsın 100 milyon avro daha gelen şampiyonluklar ve şampiyonlar ligi felan derken hem futbolcunun değeri artar hemde gelen pay ile borçlar 2 senede kapanır. Batak ticareti ile borç kapanmaz dahada artar. |
bunların peşinde kim bilir kimler var bizim batuhanında yararını öğrenseler eminim daha iyi yerlere gelir ve o zaaman batuhanın geleceği için kimse gitme demezdi |
arkadaşalar ben size bir isim söylim ona bir bakın grenoble feqhouli ismini yanlış yazmış olabilirim kanal1 de bir maçını seyrettim müthiş bir yetenek spiker genç diyordu bnce bunu alsın. çalışma eh işte iyi ama lille takımında ''mavuba'' var o tam beşiktaşa göre |
Alıntı:
delgadoya 5,5 milyon €, ayhan akmanada 8,5 milyon € vermisdik. :D |
batuhanla ileride cok sampiyonluklar yasariz gibime geliyor,cok yetenekli ,harcanmamali |
bak bu adam teni müthiş top tekniği var ilerde büyük takımlarda oynar. Steven Mouyokolo fransa ikinci liginde oynuyor müthiş defans |
Türkiye`de Saat: 08:26 . |