![]() |
Alıntı:
Gerçi Alman basını bizde ki kadar kesin konuşmuyor, görüşülüyor diyorlar daha. Hayırlısı.. |
Alıntı:
Koskoca Beşiktaş forumunda Almanca bilen bir insan yok mudur ya, burda simgelerle düşündüklerini çözmeye çalışıyorum :D:D |
Schalke forumundakilerinde olaydan habersiz oldukları ortada, en iyisi resmi açıklamaları beklemek.. |
buyrun arkadaslar benim almancam var, neyi tercüme etmemi istersiniz? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Genel olarak burda konuşulanları merak ediyoruz. |
babelfish den ingilizceye çevirdim forumdakileri, çoğu Ernstin takım için önemli bir isim olduğunu, bir kısmı ise Engelaar ve Jones varken 30 yaşında iyi paraya satılabileceğini yazmış. Aralarında kötü oyuncudur diyene rastlamadım şimdilik. Arada Ernst gidiyorsa Poulseni alalım, ya da para+delgadoyu versinler diyip işi sulandıranlar da var :D |
eğer gerçekten almışlarrsa iyi olmş hayırlısı olsun yararlı olucağı kesin |
Alıntı:
Aynen aga..Şu şartlarda zaten 2yönlü iyi bir adam da zor bulurduk..Geremi olmayınca bu adam olmalıyı..Oldu galiba..Mutluyum ben.. Ayrıca teknik yok diyolar da; cidden bu adamda yoksa bizdekilerde hiç bişe yok..Bence ayağı da gayet düzgün..Ön libero adam sonuçta tabiki bi Messi klası beklemesn kmse:) yine de iyi bence..İyi paslar da çıkarıyo..Güzel oldu bu transfer..Derbileri kafakafaya oynayabilmek için böyle bi adama gerek vardı ortada..Gelmesi iyi oldu.. |
Alıntı:
burdada daha tartisiyorlar, fakat gerceklesecegini sanmiyor almanlar, eger öyle birsey olursa bi kac kisi bu oyuncunun gidecegine cok üzülürüm yanitini vermisler |
Türkiye`de Saat: 07:17 . |