![]() |
Şuan da Kanal 24 de Hamburg - FC Bayern maçını sunan srikerin yorumu : '' Beşiktaş bu gün çok önemli bir transfere imza attı ve adeta Shalke'nin beynini aldı.'' Sürekli Almanya ligini takip eden etmeklede kalmayıp birebir anlatan spkerinin yorumu bu |
ya ernst çok faydalı olucak ve bu teknik değil diyenlerin sözlerine cevap vericek bize ön liberoda savaşan bi adam lazım o da ernst |
Alıntı:
|
Ernsti de beğenmeme durumumuza çok esaslı bir atasözü biliyorum da yeri değil :):) İyi bir transfer yaptık..İçler rahat olsun...:) |
Alıntı:
|
Arkadaşlar...hiç tartışmasız yerinin iyi adamlarından birini aldık..ben çok faydalı olacağına inanıyorum..Fabıan; takımın görüntüsünü de, oyun şeklinide,rakiplerin bakışınıda çok değiştirecektir.. Böyle sert ve mücadeleci bir adamla oyun formatı da değişecektir..Onun oynadığı orta sahanın arkasında Denizli nin meşhur 3 lü savunması da fazla açık vermez |
İbodacacım ben söyleyeyim. Ernsti bulmuşsun tekniğini arıyosun. |
Alıntı:
|
Burda baya hararetli tartışmalar var. Almanca bilen arkadaşlar bize anlatabilir mi acaba ? FC Schalke 04 Forum | Schalker Markt | Ernst in die Türkei? |
videosu olsa iyi olurdu.az çok fikir sahibi olurduk.mücadeleci olsun,sürekliliği olsun yeterli |
Türkiye`de Saat: 15:21 . |