![]() |
İddia ediyorum ki gelince göreceğiz..o ağzımızın suyunu akıtan Geremi, Ernst ' den daha teknik değil.. |
Alıntı:
Öbürler gitmene istemiyorlar cünkü cok iyi ve Defansi cok saglam tutuyor..coguda almanyain en iyi ön liberösü diyorlar ama giderse 5 miliondan asagi satilmasin diyorlar...!!:biggrin: Ve Ruttende pek sicak bakmiyormus Ernste cünkü Engelaryi twenteden almislardi ve baya bir para verdiler ..kötüde oynasa onu oyantir... Edit: Ve bazilari Delgadoyu istiyorlar |
Engelaar'da iyi, ama yanılmıyorsam bu sezon Ernst ondan daha çok oynadı...Neyse yaa, gözümüze mi inanacağız onlara mı..:)..İyi adam Ernst...Hala şaşkınım valla, bizimkiler nasıl kaptı böyle bir adamı, gelişme mi var acep..:).. |
Artık gece haberlerini beklemek lazım gelişme duyabilmek için. Ama yarından önce daha ciddi bir haber geleceğini sanmıyorum. |
Geri dönüşü olmaz herhalde bunun...Hamburg-Münih maçında bile Ernst'ten bahsetti adam, Wikipidisinde de Beşiktaş'taki kariyeri eklenmiş..:).. |
Müthiş bir transfere imza attı yönetimimiz..Ben şahsen Ernst'in geleceğine pek ihtimal vermiyordum ama helal olsun yönetime.Ernst veya Geremi'den biri gelsin diyordum.Ernst'i daha önce birçok maçını seyrettim çok çalışkan, hırslı bir futbolcu.Bence çok işimize yarar.Alman milli takımında oynamış olması da cabası.Bazıları beğenmiyor, neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum.İniesta'nın, Essien'in gelecek hali yok ya.Dua edin adı sanı duyulmamış sıradan bir adam değil.Gelince herkes görecek ne kadar iyi transfer yaptığımızı.Hayırlı olsun camiamıza, yarın açıklanır herhalde resmi siteden... |
Ben de artık geri dönüşünün olacağını sanmıyorum..:) Okadar haber oldu yaw..:) Umutlandık.. Çıldırrız burda iptal olursa heralde..:) Monitöre kafa atarız..:):) |
Alıntı:
|
bu iş artık bitti bence bayern maçında spiker bile söyledi |
kaybetmekden çok korkarmış inşallah alışmaz beşiktaşıma hayırlı olsun |
Türkiye`de Saat: 21:11 . |