![]() |
bu transfere en çok delgado sevinecek arka sağlam bobo holosko formda |
Alıntı:
|
Büyük ihtimalle yarında transfer resmi siteden duyurulur..Alman sport1 sitesi de Ernst'in Beşiktaş ile anlaştığını duyurmuş.Ne diyelim sabah ola hayrola... |
delgado 1 hafta sonra dönüyomuş italyadan tedavi bitmiş naberr:D |
Alıntı:
|
Devamlılığı olan bir oyuncu ve kuvvetli bir oyuncu ortasahanın direncini arttırır düşüncesindeyim.Çok isabetli bir transfer bana göre. |
mücadeLeci hırsLı ßi oyuncu..qeremi oLmadı ama ernst ii oLur die düsünüyorum.. |
Ernst Alıntı:
Ernsta gelince yasi 29 (otuz degil). Düz bir oyuncu ama her takima lazim. Ikili mücadelerde basarili. Cok riske girmeyen ama orta sahayi toparlayabilen bir oyuncu. Bu yönden bizim takima katki saglar. Gol yollarinda pek de basarili sayilmaz (zaten gol atsin diye alinmiyor). Cok nadir sakatlaniyor. slmlar |
[quote=Redhanded;905540]sheva24 iyi güzel diyosun daha tecrübeli biri olsaydı keşke diyosun ama demiörenin bunu aldığına şükretmek lazım[/quot, haklısın :)) ben hamburg takımının siyahi defans oyuncularına bayılıyorum.sanırım ortasaha oynayan bir taneside ingiliz ligine transfer oldu.demek istediğim agrasif güçlü ve teknik bir orta saha olsa çok daha güzel olurdu. artık ne yapalım ernst müdahele yapacak kaçırdıklarını toraman alacak aldıkları toplar delgado tello ve yusufun ayagında canlanacak.umarım artık daha az gol yemeye başlarız. |
Alıntı:
Ne yaptın emre kardeşim ne 2 - 3 ay ı yanlış biliyorsun benim bildiğim en geç 3 hafta sonra sahada delgado . Hoşgeldin ernst güle güle seric |
Türkiye`de Saat: 19:22 . |