![]() |
toplam maliyet 2.5 milyon euro'ymuş |
evet beyler biz salakmıyız yoksa 12 verelim ben artık kartalhabere inanmıyorum enrst e bile ismi duyulmamış diyor sadece bu transferi lekelemeye çalışıolar |
yahu Allah aşkına şu kartalhaber denen kolpa sitenin haberini getirmeyin , bu kadar pislik atılmaz bilip bilmeden yahu nasıl ernst adı sanı bilinmeyen bir adam olur adam defalarca milli takım forması giymiş . |
Bence de..İtimat etmemek gerek kartalhabere ..:) Saçmalıyo adamlar..Sitenin ismini de kanarya veya aslan haber die değiştirsiler bari..:) Ayıp ya..:) Futbolu bilen, avrupayı az bişey takip eden bir adam Ernst'in ne kadar iyi bir transfer olduğunu sölicektir..:) Boşverelm bunları..:) |
Kolpahaber yine döktürmüş..:)..Hem adı sanı duyulmuyormuş, hem 12 milyon €'muş vay anam vay... |
Alıntı:
|
Alıntı:
dimi yani , ronaldinho yu getirsek gene adı sanı bilinmeyen der bu kolpahaber . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Beşiktaş'ta İç Anlaşmazlık! http://www.futbolaktuel.com/yukleme/...6d48fd3848.jpg Dün akşam saatlerinde Türkiye'ye yayılan Beşiktaş'ın Ernst ile anlaştığı haberi bomba etkisi yaratmıştı. Ancak transferin iç yüzü bugün ortaya çıktı. Medyaya dün akşam saatlerinde düşen bir haber bomba erkisi yarattı. Siyah beyazlı yönetimin Ernst ile anlaştığı bildirildi. Ancak işin aslının öyle olmadığı ortaya çıktı. Aslında Beşiktaşlı yöneticiler Ernst’in yanı sıra Norveç’in Rosenborg takımında forma giyen 27 yaşındaki Marek Sapara ile de anlaşma sağlayıp el sıkışmış. Ancak Beşiktaş’da Seric’in yollanmasıyla ise sadece boşta 1 yabancı kontenjanı bulunuyor. Mustafa Denizli, Ernst’i isterken, yönetim ise daha genç olan Sapara’yı istiyor. Saparanın maliyeti Ernst’den 1 milyon Euro fazla, bu da transferin önündeki tek engel. Son karar bugün yapılacak toplantının ardından verilecek. FutbolAktüel Açıklansada oh desek yahuu... |
Türkiye`de Saat: 16:50 . |