![]() |
resmi açıklama gelmeden bişey diyemicem valla isterse %99 doğru olsun %100 olmadan inanasım gelmiyor..ama inşallah doğrudur be açıklansa da rahatlasak artık... |
Sanırım 2 gün kaldı transferin bitmesi için en geç 2 gün içinde rahaltlarız. Muhtemelen yarın olur. |
Bugün akşam saatleri olabilir ya da divan kurulu toplantısından sonra |
Ernst henüz bitmedi! Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, yabancı futbolcu transferi konusunda henüz netleşen bir şey olmadığını söyledi. Kenan Öner, siyah-beyazlı kulübün bugün yapılan olağan Divan Kurulu Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının yabancı futbolcu transferiyle ilgili sorularını yanıtladı. ''Transfer konusunda henüz netleşmiş bir şey yok'' diyen Öner, Fabian Ernst ile anlaşıp anlaşmadıkları sorusuna ise, ''Görüşmeler var. Ernst ile birlikte birkaç oyuncu daha var görüştüğümüz. Ancak daha süremiz var. Netleşince açıklarız. Transfer bitmeden konuşmamız doğru olmaz'' diye konuştu. 31.01.2009 Kaynak : AA aha simdi yine böyle konsuyorlar ve sonunda bir dandik oyuncu gelir...:D |
Buyrun bakalım. Yalnız bu defa basını suçlamıyorum. Belli ki bizimkilerden biri daha önce bu iş bitti bilgisini vermiş... |
Walla Ernst Ernst dedik..Şimdi Saparayı, Kiseli, Strabayı getirirlerse ayıp ederler..Bu kadar umudun ardından gündemmde yoksa bile alırım ben o adamı yaw..Hala netleşen 1 isim yok, görüştüğümüz oyuncular var diolar...:S Hey Allah'm ya..:S |
Bu tür açıklamalar çok doğru esasında bitmeyen birşey hakkınd akonuşmak gündeme düşürmek mantıklı değil resmi ağızlardan. Sonuçta 2 gün var biticek bu iş birşekilde. Sabır sadece. sonuçta bugün yarın bitiyor bu iş. |
Geçmişte de yaşadığımız gibi bu denli gündemde tutulan isimler yanıltmaca, hedef saptırmaca da olabiliyor. Onun için herhangi bir sonuca şaşırmamak lazım. |
Umarım işi sağlama almak adına böyle bir açıklama gelmiştir..:) Yoksa büyük hayal kırıklığı olcak.. |
böyle bi bakarsak ...Ernst normalde schalkede banko oynuyor , iyi para aliyor, Schalke iyi para isticektir, bizdede o para yok , alman basinda tik yok versaire yani aslinda transfer zor ve bizim yönetim degerki ya aslinda almak istedik ama Schalke cok istedi bizde baska oyuncuya yöneldik :D... |
Türkiye`de Saat: 02:03 . |