![]() |
Sapara için iyi diyorlar ama diğerleri olursa vay halimize.. |
Devamlı söylüyorum yazıyorum takip edenler bilirler. Alman defans ortasahal yada İtalyan defans ortasaha kardeşim daha ötesi yok bu işin. Forvetin nereli olursa olsun türkte olur brezilyalıda olur ama sahada çatır çatır koşuckas disiplinli mücadele edicek yıkılmicak adam alman olucak italyan oluca bunun ötesi yok. |
Alman disiplini gibisi varmı 10 tanede atsan adamlara demoralize olmuyor ve yine topunu oynuyor..Bunun üstüne ne konuşulursa konuşulsun hikaye kalır.. |
Levent Erdoğan akşam saatlerinde açıklayacaz demişti ama hala açıklamadılar.. |
Bu arada Schalke forumlarında tranfser konusu 2 gündür mevcut ve şu an 380 civarında mesaj olmuş. FC Schalke 04 Forum | Schalker Markt | Ernst in die Türkei? |
|
Sapara: - Dette kan være en av mine siste muligheter - VG Nett om Rosenborg Burdada Sapara Besiktasa gelmek istiyor ama Rosenberg onu birakmak istemiyor yani ya Ernst ya bu oyuncu ama bu oyuncunun hakkinda hic birsey bilmiyorum...off Ernst gelmeze kötü olur :( |
Ernst işi yattı ernstin 12 milyon euroyu bulan maliyeti beşiktaşı slovak milli takımının 10 numarası marek sapara itti.(Saparanın maliyeti 3 milyon euro) Kartalhaber |
Ernst Ernst Ernst..! |
Bu gidişle transfer yapamıycak bizimkiler... Ya da yine astronomik bi para bayılıcak tüpçü borç yapıcak kulübe... |
Türkiye`de Saat: 13:17 . |