![]() |
ohoho durmadan yeni bir isim cikiyor ...Geremiyi Denizli hayata istemez...uff bu aksam herseyi belli olsa ne güzel olur...!! |
Şöyle bir şey var, Sapara Ernst'ten daha pahalıymış...O da iyiymiş söylenenlere göre...Ama Ernst diyoruz başka bir şey demiyoruz, umutlandık yine, hayal kırıklığıylan sonuçlanmaz inş... |
Abbboooo:):) En başa döndük..:) Ama bu sefer okadar vakit yok..:) Hangisi gelirse alcaklar herhalde..:) Umarım Kisel Misel gelmez..:) |
Eğerki Ernst alınmayıp yerine vasat bir isim alınırsa yönetim tası tarağı toplayıp gitsin, bu kadarda rezil olunmaz artık.. |
Koca transfer dönemini boş geçirip te son akikada imza attırmaya kalkarsan adamlarda fiyatı yükler tabi. Lig başladı 2 maça çıkıyoruz hala yok 3 milyon yok 5milyon yazık. |
Geremi gerekirse Milli takımda oynamam demiş mi yaf..:)..Eğer demişse cidden yönetim hemen attırsın imzayı bitirsin işi..:)..Ernst'ten daha ucuza malolur bence... |
ERNST VE GEREMİ boş sadece oyalama atakları bakın göreceksiniz hiç duyulmamış birini aynı zamanındaki gibi boğazın maradonasını aldık diye getireceklerki balon olacağız yine bu net belli oldu artık...Ernst işi tamamen yattı alman basını beşiktaş kulübünün net bir cvp verememesi üzerine transferini gerçekleştiremeyeceğini net belirtmiş...Geremi işinede inanmıyorum çünkü önceki demeçlerinde türkiyeyi sevmediğini belirten cümleleri hala duruyorki böyle birisinin geleceğini pek inandırıcı gelmiyor artık.. |
Alıntı:
|
yine böyle bir dandik oyuncu gelirse 2hafta sonra kongrede fena karisicak :( |
gelen melen yok arklar hayallerimzi 24 saatliğine süslediler.sonrası bilindik halimiz koca bir HÜSRAN. elde avuçta sıfır |
Türkiye`de Saat: 03:05 . |