![]() |
bu ısın sonu tanımadıgımız bır fırkıç mırkıç zırkıç olayına dogru gıdıcek gıbıme gelıyor. |
inş öle bi duruma gitmezz :) |
Werder Bremenden DİEGO yu alıyorlarmış şimdide nasıl olsa kaz gibi taraftar var yedirin bie ey yönetim..Diegonun kramponundaki vidayı daha alamayız... |
Alıntı:
|
Diego'yu ne yapacağız, bize Ernst lazım. Diego tipinde oyuncularımız var zaten ve Diego'nun maliyetini karşılamak imkansız şu şartlarda.. Ernst veya Geremi ikilisinden biri alınmalı mutlaka ama Ernst daha iyi bana göre.. |
Hem Geremi gelsin hem Ernst gelsin, olmuşken tam olsun .... Bunlar gene ellerine yüzlerine bulaştıracak anlaşılan bi halt transfer edemeyecekler, ya da dediimiz gibi astarı yüzünden pahalıya gelecek aldıkları adamın, bi tane akıllı yöneticimiz olaydı ah keşke bi tane ya... |
yalan oldu buda ak akiam akşam sinirlerim bozuldu. ne güzell evimide siyah beyaz yapmıştım çifte sevinç yaşarken birisi yönetimin yüzünden kursağımızda kaldı. ...tan biri geecek şimdi |
yav şimdi bir laf edeceğim yönetime ama,aylardır buradan millete sesleniyorum küfretmeyin ayıp diye...şimdi ben konuşursam ayıp olacak..bunlara var ya ..iki tane koyun versen güdemezler..Koskoca Beşiktaşı yönetmeye çalışıyorlar.... |
ya apar topar seric gitti ernstin wikipedia sine bile Beşiktaş yazıldı artık alınmazsa ne kadar rezil oluruz siz düşünün yarın akşama herşey belli olur olmazsa zaten dönem bitiyo |
Zamanında işte bunlar hak ediyor dediğimizde hayıflandık ama bizim tüm sevincimizi alın bakın bu yönetimle beraber geldiklerinden beri KANSER ettiler hep üzüntü,keder daha ne yapılsın en güzeli alkışlayalım birde tbrk mesajıda gönderelim bu yönetime ki harbi tam gırgır mevzusu olduk avrupada da artık.. |
Türkiye`de Saat: 15:11 . |