![]() |
Faydalı olur kanımca.. |
Hic sanmiyorum..adam almanyadan gitmez...niye gelsinki ayni parayi icin...hemde Schalke kolay kolay birakmaz..o polonyadan oyuncu gelir :D |
bakın buraya yazıyorum ernst midir nedir bu adamın cisseden hiç bir fazlalığı yok eksikliği var. Bu adam son yıllarda yediğimiz en büyük kazık olur demede idemeyin. bu adam alınırsa bir şey düzelmez bu mesajımı saklayacam ve haklı çıkacam. |
Alıntı:
|
Ernst yerine Geremi'yi yeğlerim..Yıllardır hep tek yönlü oyuncu bolluğundan vurgun yedik..1 tane çift yönlü adamımız olmadı..Ernst de gelirse defansif bir kimlikle oynicak..Adam zaten SW/DMC gibi bişe..:) Bize MC lazım MC..:) Geremi Geremi Geremi..:) |
ernst ne ya adam 30 yasında boyu kısa ön liberoya uzun genc savascı birini almak lazım bnce |
ERNST VE SEMAVİ TRANSFERLERİNE KARŞIYIM! GEREMI VE CANER ERKİN ALINMALI.. |
Ernst'in boyu 1.83 falan, kısa değil yanii o kadar...Yaş meselesini takmıyorum zaten, taş gibi adam, kimseyi takmadan çıkıp takır takır topunu oynuyor... İbodac'ya katılıyorum tabiiki; evet Ernst tek yönlü bir oyuncu, ama o tek yönüde çok iyi oynayan bir oyuncu, Cisse'den çok daha iyi kesinlikle, Cisse'ylen bir tutmuyorum Ernst'i yanii...Bende iki yönlü oyuncu alınmasını isterim, ama şu anda ortasahaya bir tane adamda yetmezki zaten, Ernst'i alıp seneye de onun yanına MC :) tarzında bir adam alabiliriz...Böyle daha da iyi olabilir...Çok da hayal değil aslında istediğim, tabii eğer bu rakamlar doğruysa, yanii bu transfer 4-5 milyon €'ya bitecekse... |
erneste qöre normL ßir rakam ßencede..ayrıca ßian önce haLLedLmeLi ßu transfer..ßöLece uyum sorunuda en aza inmis oLurr.. |
Bakalım nolucak... Ama Geremi ilk tercihimdir. |
Türkiye`de Saat: 16:04 . |