![]() |
Beşiktaş'ta yeni aday İranlı Kaebi Ara transferde kadrosuna bir yabancı oyuncu katmak isteyen Beşiktaş'ın gündemindeki yeni isim İranlı Hüseyin Kaebi. http://cdn1.cnnturk.com/handlers/fil...ackWhite=False İran'ın Saipa takımında forma giyen 23 yaşındaki Kaebi, Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı Persepolis'ten de tanıdığı bir futbolcu. 17 yaşında A milli formayı giyen Kaebi, savunmanın ve orta sahanın sağında görev yapıyor. İranlı futbolcu 2007-2008 sezonunda kısa bir dönem İngiltere'de oynadı. Kaebi, Leicester City ile sadece üç maça çıktıktan sonra ülkesine döndü. Başarısız bir Birleşik Arap Emirlikleri deneyimi de bulunan Kaebi, İran milli takımının formasını 65 karşılaşmada giydi. Yabancı kontenjanı dolu olan Beşiktaş, Hırvat Anthony Seric ve Fransız Edouard Cisse ile yollarını ayırma çabası içinde. |
Hossein Kaebi claims Besiktas offer مدافع تيم ملي فوتبال ايران گفت: براي انجام يك بازي خوب و برد پرگل به مصاف سنگاپور مي*رويم. حسين كعبي در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: هيچ حريفي را دست كم نمي*گيريم و بي*ترديد سنگاپور نيز براي انجام بهترين بازي خود به مصاف ايران مي*آيد. اما، تيم ايران نيز براي اين بازي كاملا آماده شده است و اميدوارم با توجه به تماشاگران خوبي كه فردا در سرماي هوا براي تشويق تيم ايران مي*آيند، بازي خوبي انجام دهيم و يك برد پرگل را بدست آوريم. حسين كعبي درباره*ي وضعيت خود نيز گفت: خوشبختانه وضعيت خوبي دارم و اميدوارم بتوانم به تيم ملي كمك كنم. كعبي درباره*ي پيشنهاد باشگاه بشيكتاش تركيه براي جذب وي گفت: من نيز علاقه دارم در فوتبال تركيه بازي كنم، به خصوص آن كه مربي تيم بشيكتاش "مصطفي دنيزلي" است كه من شاگرد او بوده*ام و اين مربي به شيوه*ي بازي من آشنايي كامل دارد. بسيار خوشحال مي*شوم اگر بتوانم به تركيه بروم و با دنيزلي كار كنم. با اين حال بعيد مي*دانم باشگاه سايپا با رفتن من موافقت كند اما، اگر يك درصد اين اتفاق رخ داهد، من به بشيكتاش مي*روم. وي افزود: در هر صورت در تيم سايپا نيز وضعيت خوبي دارم و در اين باره نيز موضوع را به باشگاه واگذار مي*كنم. Kaynak :http://www.iransportspress.com/news/...009-01-13.html |
İran gazetelerinde böyle bir haber var Farsça bilen varsa Tercüme edebilir. |
Ayrıca bu forumda İranlı arkadaşlar Kaebinin Beşiktaşa transferini uzun uzun tartışmışlar, İngilizcesi olanlar okuyabilir. Ben okudum adam için iyi diyorlar, Beşiktaşta eski formunu bulabilir diyorlar, downfall daymış yani düşüşte. http://www.persianfootball.com/forum...ad.php?t=68598 |
yakında ırandan nukler bombasıda alırız ahmetnejad ızın verırıse tabııı:D mustafa denızlı burası dıngonun ahırı degıllll ıstedıgın gıbı yonetemesın bu takımı..... burası 106 yılık dev cınar besıktassssssss haberınız olsunn |
Tam adamı çok fazla sarı ve kırmızı kart görürmüş......... Çok agresifmiş.. |
alınacaksa artık tanınmıs bırı alınmalı dıye dusunuyorum |
Alıntı:
abbıı dusunuyorum ne demekkk alacaksana adam gıbı oyuncu allll |
denizliden iranlı bi vatandaş bekliyodum zaten ben. |
herkesin yorumuna saygı duyuyorum ama bu iranlı oyuncu iyi bilmesem yazmam. bir bek ama istersen orta sahada oynayabilir doğrudur. Çok iyi bir driblinkçidir boyuda bir bek için çok iyi. Benim her oyunda takımda sağ bekimdir. |
09-04-2008, 13:21 tarihinde HaYaLiNizDeKi Beşiktaş 11'ini kurun sorusuna cevabım ; kale : rüştü defans : KAEBİ-g.zan-i.tor-kadlec ortasaha : m. topuz-cisse-tello forvet: holosko - nobre - delgado |
bu oyuncuyu daha öncedende biliyordum yanlış anlamayın |
Bu oyuncunun özelliği nedir peki iyi top sürmesinden başka (tanımadığım için soruyorum)? Tello gibi top keser mi? Her maç hemen hemen belli br standardı tutturur mu? Üst üste 2 adamı çalımlayabilir mi? Forumlarda okuduğum kadarıyla sürekli bir form düşüşü içerisinde. Birleşik Arap emirlikleri, İngiliz 2. ligi falan gidip gelmiş. Kariyeri düşüş içinde ama yetenekleri ortalama bir sağ kanat alacaktıysak Ali Tandoğan neden Bursaya verildi diye düşünüyor insan. |
tanımadığım bir futbolcu hakkında yorum yapmak istemem ama sürekli düşüşte olan bir oyuncunun takıma neler katabileceği soru işareti |
Böyle saçma bir transfer yapmazlar herhal...Ayrıca avrupalı 2 adam gündemdeymiş..Haber yalandır yüksek iht.. |
ilk önce bi yabancı göndersekte biraz daha ciddi baksak şu transfer haberlerine |
güzel bir performans gösterseydi ingiltereden ülkesine geri dönmezdi |
:DKomedi. |
bu alınacaksa kimse yollanmasın... |
bu siralar basindan bekliyordum boyle bi haber zaten itibar etmeyin bu haberlere hikaye bunlar |
gereksiz bir oyuncu |
Ya abi bırak yaaaaaaa... Ya biz ne zaman gülcez ne zaman hava atcaz dünya yıldızımız olsun diye. |
böyle devam ederse alaska'dan futbolcu alacaz :D:D yaw biz büyük takimiz böyle büyük futbolculara bakacaksin 5 futbolcu alip 10 milyon verecegine 2 futbolcu al 10 milyon ver 5 kat daha fazla faydalan |
kimdr bu yaf:S dğru dzgn birini blmak çok mu zor_? |
Ya birader siz de abarttınız, Bayern Munich Ali Karimiyi alırken büyüklüğünden feragat etti mi? Futbolcu iyiyse, faydalı olacaksa Alaskadan da Çinden de alınır ama bizimkiler izlemeden, bilmeden, mevkiisine bakmadan alıyorlar, transferde yanlış olan bu, yoksa oyuncu kalitesi değil. |
karakanat abi bu adamıb ali karimiliğimi kalmıs be bu kim ali karimi kim hem :D:D:D |
böyle devam ederse alaska'dan futbolcu alacaz :biggrin::biggrin: yaw biz büyük takimiz böyle büyük futbolculara bakacaksin 5 futbolcu alip 10 milyon verecegine 2 futbolcu al 10 milyon ver 5 kat daha fazla faydalan __________________ aynen katılıorum aynı benim düsüncem |
işte yerli hocaların durumu bu sonrada diyorlarki neden avrupalı büyük hedefler isteyen bir kulübümn peşine düştüğü oyunculara bak anadolu kulüpleri futbolun çok gerisinde kalmış ülkelerden oyuncular ooof allahım of |
Türkiye`de Saat: 17:53 . |