![]() |
Arkadaşlar Semavi iyi futbolcu..Ancak iyi bir yedek olur..Tempolu,mücadeleci,iyi şutlar atabilen,süratli bir kanat oyuncusudur..Sol açıkta alternatif olarak değerlendirilebilir..Ancak dediğimiz gibi en büyük sıkıntımız sol bek ve önliberoda..buralara transfer gerek.. |
şimdi bu adam alınmışmı alınmamışmı |
KAHRETSİN!!! |
Yedek olarak alınacaksa kabul.Kadro derinliği açısından iyi olur, fena sayılmaz. |
bu kadronun başlıca eksiği çok iyi bir ön libero, bir sol bek ve hatta bir de sağ bektir. alınan ve gönderilen oyunculara baktığımızda hiç bu ihtiyaçları karşılamaya yönelik değil. yusuf transferi başlı başına bir polemik konusu zaten. erkan zengine gelince. sağ açıkta holosko, ekrem dağ, serdar özkan gibi 3 tane tane kalbur üstü oyuncu varken ne gerek vardı bu transfere çok merak ediyorum. sol beke bakın! banko i. üzülmez yedeği seric!!! recep çetin'den bu yana adam akıllı bir sağ bek gelmemiş bu takıma! komik çok komik!!! ön libero ihtiyacımızı sağır sultan bile duydu ama ne yerli ne de yabancı bir transfer yapılamadı. birkaç gün sonra lig başlıyor... kadro derinliği bazı mevkilere oyuncu yığmakla olmaz!!! buna kadro kabartma denir. bazı arkadaşlara duyurulur. |
Öyle veya böyle Aydın'ı kaybettik..sol açık mevkiisinde oynayabilecek Tello,Ekrem ve Serdar Özkan kaldı..Fakat Denizli özellikle Tello ve Ekremi farklı görevlerde kullandığı için sol Açık için bir alternatif düşünmüş olabilir..Böyle değerlendirmek lazım..Gene söylüyorum en başta neşter vurulacak yer ön libero ve sol açık mevkisidir.. |
arkadaslar manchestra geldğım için takip edemedim türkiyeyi bi kac hafta ancak basımı kaldırabıldım yaa bu haberler doğru mu semavıler erkanlar bilmem neler yok denizli istemişte demiroren onay vermıste neler nelerr aldık mı bunları gercektenn!!! allah belalalrını versın topunun yaa inanamıorum bole bişey olduğuna |
Alıntı:
|
Semavi Semavi I Love You Semavi.. (L) "Risksiz bir transfer.." Ulan zaten bizi şu risksiz transferler yakmadı mı şu güne kadar..Risksiz, ucuz, bedava diye diye alınan oyuncuların haddi hesabı yok yaw..Nedir bu..? Tello, Ekrem , Serdar hatta yeni alınan Erkan bile oynar solda..Semaviye ne gerek var..? Yapmayın şöyle saçma transferler gözünüzü seviyim..Şu kulübe yakışacak tipte, isim yapmış adamlar alın artık.. |
Yoooook artık yhaaa.. |
Türkiye`de Saat: 02:21 . |