![]() |
Hadi Buyrun Bir Yeni İsim Daha.. Marek Sapara Geremi ve Ernst’i veto eden Denizli, yönetimden 27 yaşındaki Slovak oyuncunun transferini istedi. Vatan gazetesinde Erdal Cömert imzalı çıkan habere göre, Cisse ve Seriç’le yollar ayrılırsa Rosenborg’un orta sahadaki dinamosunu almak için harekete geçilecek. Marek’in bonservisi 2.5 milyon Euro. Beşiktaş'ta yabancı futbolcu arayışları devam ederken teknik direktör Mustafa Denizli’nin oyunu tek yönlü oynayan Geremi ve Ernst’i veto etmesinin ardında başka bir alternatif yattığı öğrenildi. Mustafa Denizli Slovak Milli Takımı’ndan Holosko’nun arkadaşı olan Rosenborg’lu Marek Sapara’nın peşinde. Bu oyuncunun orta sahanın iki yönünde de çok başarılı olduğunu tespit eden Denizli, yönetime Sapara’nın alınması konusunda kesin rapor verdi. 27 yaşındaki oyuncunun bonservis maliyeti de çok pahalı değil. 18 kez milli olan ve bu maçlarda iki gol atan Sapara son iki sezonda Norveç’te ‘Yılın futbolcusu’ ödülüne layık görülüyor. Rosenborg’un Ruzemberok’tan aldığı Marek Sapara hem kesici hem de oyun kurucu gibi oynayabiliyor. 2010 Mayıs sonuna kadar Rosenborg’la sözleşmesi olan Sapara’nın bonservisi 2.5 milyon Euro. Beşiktaş, bu oyuncuyu renklerine katabilmek için Seriç ve Cisse’yi elinden çıkarmaya çalışıyor. Fakat bu nokta da önlerine maddi engeller çıkıyor. Seriç’in 2 yıllık, Cisse’nin ise 6 aylık sözleşmeleri bulunuyor. BEDAVA BONSERVİS TEKLİFİ İKİ futbolcu da alacaklarının ödenmesi halinde takımdan ayrılabileceklerini yönetime iletirken, Beşiktaş oyuncularına “Bonservislerinizi bedava verelim. Ama sizin paranızı ödemeyiz” teklifinde bulunuyor. Seriç için Kocaelispor ile her konuda anlaşılırken bu oyuncu Körfez ekibine gitmek istemiyor. Cisse ise menajeri Bruno Satin vasıtasıyla Fransa’da kendisine kulüp arıyor. Cisse PSG’den yılda 800 bin Euro kazanırken, Beşiktaş’a yılda 1 milyon 500 bin Euro karşılığında gelmişti. YILLIK 750 BİN EURO MAREK Sapara için Slovak oyuncu Filip Holosko da olumlu referans verirken, Beşiktaş’ın takıma bu sezon gelen Hırvat Seriç ve Fransız Cisse’yi boşa çıkardıktan sonra bu transferi bitireceği öğrenildi. 1.76 boyunda, 67 kilo olan Sapara’nın kendisine ise yılda 750 bin Euro ödenecek. Sapara Rosenborg’da iki sezonda 56 maçta 14 gol attı. |
rosenborglu maregi kim tanimaz ama 27 degil 26 yasinda ama bize daha cok önlibero lazim, bunun tarzida aynen delgado ve yusuf gibi yani oyun kurucu |
Bu oyuncu hakkına biligsi olan anlataa oyuncuyu nası bi herif .Belki iyidir yılın oyunucsu olmuş baksana:D |
Bir an aklım Marek Hamsik'e gitti, ne oluyoruz dedim :vroam: Bu oyuncuyu bilmiyordum ben ama hakkında sağda solda hakkında okuduğum bütün yorumlar bir Beckham, iyi ihtimalle Pirlo, en en iyi ihtimalle Nedved tipi yumuşak pasör ortasaha olduğunu işaret ediyor. Yani ortasahaya aradığımız sert, defansif oyuncu tipi, hele hele Yusufun Delgadonun arkasına koyabileceğimiz bir oyuncu tipi hiç olmadığı yönünde bu yorumlar. Onun dışında oldukça iyi bir oyunkurucu imiş, sağlam pas atarmış, frikik uzmanıymış. |
O günleride görücezmi acaba :D |
Marek; bir oyun kurucu için sert ve agresiftir ancak ,bir Appiah,Aurelio,Giunti değil..Cisse gibi futbolu bilen bir adamı yeterince sert değil diye göndereceksek , yerine alınacak oyuncu Marek değildir bence..İllaki de Bir Gattuso olmayacak belki ama en azından da o mevkinin hakkını vermeli..Yok alamıyorsan iyi bir sağbek alıp orada Serdar(Kurtuluş) ve Uğur u yanyana oynatmalı.Serdar önlibero oynamasını bilen,ve orada oynadığı oyunla milli takıma yükselen bir oyuncu.Uğur ise oynadıkça güven kazanan bir oyuncu.. |
bence alamazlar böyle bir oyuncuyu bir sürü emekli bonservisi elinde ama biz bonservis ücreti verip aldıklarımız varkene ne gerek var ama bir yana alınırsa ok iyi bir oyuncu bravo derim |
Alıntı:
agzım dakılerın aynısını almısın ırfan abıı :D ... veya alacaksan geremı alllll solada ergun teber |
bakalım avrupalı 2 oyuncu demisti denizli bekleyip görücez |
Ergün ,benim çıkış beklediğim oyuncu idi ,ama istikrarsıslığı büyük sorun..bir maç çok iyi ,diğer maç dökülüyor.. |
Alıntı:
|
2 oyuncu nedir diyorum bakın iran 2 ligi ve almanya 3 .ligi :D:D |
Alıntı:
Aynen abi..Cisse gidecekse oraya daha dinamik, savaşçı bir oyuncu lazm..Bu tip bi oyuncu gerek bize..Ayrıca Serdar Kurtuluş ve Uğur konusunda da katılıyorum..Serdar Tigana zamanında oynadığı oyunla taraflı tarafsız herkesin hatta ve hatta taraflı Fatih Terimin bile beğenisini kazanmıştı..Tekrar o mevkiye alıştırmak gerek onu..Uğur konusunda da; adamı 1 maç sonradan sokup 5 maç oturtursan bişey yapmaz tabi..3-4 maç oynat bakalım..Olmazsa ozaman sil..Ben Uğuru da beğenirdim ama geldiğinden beri bi türlü ardarda oynatılmadı.. |
kimi alacaklarsa alsınlar artık o kadar haber çııyor hiç irinden tık yok resmen bizi oyalıyorlar ortamı kızıştırıyorlar sonunda ağzımızı açıp kalacaz |
ismi geçen oyuncular iyi oyuncular ama bilmiyorum sapara,ernst,hübschmann bremen önündeki tek eksik yönümüzdü defansif orta saha bremen böle oynayabilirsek bence seneye 1-2 yıldız transferiyle inönüde 3te3 yapıp şampiyonlar liginde bir üst tur olabilir başkan bize aurelioyu getir |
Kartal gibi! Denizli, Slovak yıldıza 'Evet' dedi... Rosenborg 2.5 milyon euro'da ısrar ediyor. Beşiktaş 1.5 milyon veriyor Denizli, Slovak yıldıza 'Evet' dedi... Rosenborg 2.5 milyon euro'da ısrar ediyor. Beşiktaş 1.5 milyon veriyor Sapara'ya onay çıktı Ara transfer için ince eleyip sık dokuyan Mustafa Denizli, son olarak gündeme gelen Slovak Marek Sapara'ya onay verdi. Hem defansif, hem ofansif yönü iyi olan 27 yaşındaki oyuncu için Rosenborg ile pazarlık başladı. Son iki sezon Norveç'te yılın futbolcusu seçilen Marek Sapara için Rosenborg 2.5 milyon euro bonservis istiyor. Beşiktaş yönetimi ise ilk görüşmede bonservis için 1.5 milyon euro verebileceğini belirtti. Kontenjan sorun Holosko'nun da olumlu referans vermesiyle iştahı kabaran Beşiktaş'ın fiyatı 2 milyon euro'ya kadar çıkarabileceği konuşuluyor. 2010'da sözleşmesi sona erecek Sapara'nın Türkiye hakkında bilgi topladığı ve gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Yöneticiler, "Bize uygun. Ancak öncelikle yabancı kontenjanını boşaltmamız lazım. Seric veya Cisse'yi göndermeden Sapara'yı açıklarsak çok zarar ederiz" diye konuşuyorlar. Fotomaç |
Aradığımız oyuncu değil kesinlikle...Eğer Cisse-Seric ikilisini gönderip Marek'i yanında bide Geremi gibi bir oyuncuyu alırsak o zaman olur, hem de süper olur, ama o imkansız gibi bir şey...Onun için Marek'i almasak daha iyi olur, kötü bir oyuncu asla değil ama aradığımız bir oyuncu da değil... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:33 . |