![]() |
bu arada bülent yavuzla çakar arasında kavga çıkmış yaww:) ahmet çakar bülent yavuza terbiyesiz dedi bülent yavuzda ahmet çakara şımarık dedi :D |
a.cakar fena bozuldu yanlız gulmekten koptum tam bı komedı flimi gibiydihttp://tekno-logic.net/modules/Forum...on_biggrin.gif |
Ahmet Çakar tam bir showmen hakemkende ticaret ile ugraşirdi.. |
Kazim kanat Gercek besiktasli kimsenın suphesi olmasin ... Ahmet cakar bu show yapmaya calısmıs gene.. |
Kazım kanat bazen çok kötü eleştirse,ezikleri,cinconu tutuyormuş gibi yorum yapsa da harbi BEŞİKTAŞLIDIR..şüpheniz olmasın..aslında öyle yapması hoş diil..diğer yorumcular gibi açık olarak safını belli edip -vedat okyar,güven taner gibi- varsa yoksa BEŞİKTAŞ dese çok daha güzel olur.. |
oda dogru yolu yolu bılıyo kazım kanat |
beyler bencede fenerlı zerobertoyu ilk ortaya çıkaran kim demişti? daum dedi bu adam daumu araştırmış ki bunu bulmuş:D:D:D:D |
abidaha neler dedi yok delgado star deil miş bilmem ne salak salak konusuyo!!!!! |
bnde izledim ama kazım kanat çok sinirlendi dün akşam bnde duyunca çok şaşrdım |
kazım kanat beşiktaşlıdır..ahmet çakar eziğinin dediği bir lafa nie bu kadar takılınıyo ki burda |
Türkiye`de Saat: 21:23 . |