![]() |
Slovaklar Mı Geliyor? beşiktaş slovak 32 yaşındaki iki oyuncunun peşinde sparta pragta oynayan karol kisel ve zilinada oynayan strba olmazsa krakowda oynayan radoslaw kartal olacakmış. |
Gelmemelerini umuyorum... |
Tanımıyorum. |
dogru olamaz bence... bu kadarda aptalik olamaz... keske bu forumdan birimiz su yönetim girsek de artik adam gibi futbolcu alsak... |
Obodo, Geremi, Ernst dedik..Kala kala yine saçma sapan adamlara kaldık herhalde..:) Bi kere de bizi şaşırtsın şu yönetim diyoz da..:) Öyle bir gayeleri yok ki adamların..Strba mı Kisel mi ne zırtapozlarsa onlarnan takımı kurtarıcaklar..Allah'ın beyinleri..Alın Geremiyi, Alın Ernsti..:@ |
bu isimlerin hiç birini duymadım |
gerek yok onlara 32 yasına gelmıs adam kac sene oynaucak bızde onu alıcagına tayfuru oynat ıstersen eskı oyuncuları cagır gokhan keskın ulvı . samet |
gelirlerse hiiiiççç şaşırmam valla ben artık hiçbişeye şaşırmıyorum... |
türiyede oynayabilcek ama beşiktaşı dünya futbolunda geriletecek oyuncular gerek yokk |
hehehe gülesim de yoktu:D:D |
SAMUEL JOHNSON TRANSFER EDİLMEZSE HATRIM KALIR!!! HEE GERÇİ O DA GANALI, AFRİKA KUPASINA GİDER Dİ Mİ? HAHAHA YAZIKLAR OLSUN... |
Bu topçulardan biri alınacak galiba, durum onu gösteriyor.Ernst'i alsınlar işte..Ernst gibi adama 3.5 milyon € çok mu.Gidip Gordon gibi futbol fukaralarının bonservisine 2 milyon € sayacağına al Ernst'i. |
arkadaşlar seyrettiniz mi bilmiyorum sinan engin kanaltürkte spor programında serhat uluerene cevabı şuydu. Biz transfer edeceğimiz topçuyu bir site ismi söyledi ordan bakıyoruz dedi kadleci öyle bulduk ve o zaman 300 bi € farkı vermedik. Ben bu sözlerden sonra izleme komitesinin kulübümüzde olmadığını anladım |
Ben İnanmak istemiyorum..Abuk Sabuk bi adam alacağımız kesinleştiğine göre , Cisse gitmesin !!:) |
nasıl olsa bizim kulüpte futbolcudan anlayan adam yok bunları da iyi futbolcuymuş gibi yuttururlar. |
Nerede yaşı 30-35 olan ismi duyulmamış oyuncu var hepsi bizde ben anlamıyorum artık amacı ne şampiyon etmek mi kümeye düşürmek mi? Yakında kendisi de çıkıp oynayacak galiba... |
Sallama haber.! |
inşallah yaaa |
anca hırvatların çeklerin slovakların döküntülerini alırız biraz iyi çıkanıda yıldız sanarız |
slovak adamdan topçu OLMAZ!! |
hamsik ve karhan |
http://www.fotomac.com.tr/2009/01/28...2A1CCFB35x.jpg Sparta Prag takımında forma giyen 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu için Filip Holosko'nun da kefil olduğu dile getirildi *** Karol hazır Sparta Prag takımında forma giyen 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu için Filip Holosko'nun da kefil olduğu dile getirildi. Ara transfer döneminde orta sahasını güçlendirmek için arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Karol Kisel'de karar kıldı. Daha önce Zdeno Strba ile temasa geçen ancak bu oyuncunun kulübe Zilina ile bonservis konusunda anlaşamayan siyah-beyazlılar, rotasını yeniden Kisel'e çevirdi. Sırasıyla Kosice, Dukla Trencin, Bohemians, Prag ve Liberec'te görev yapan Slovak http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Doyuncu; Liberec'te Holosko ile aynı dönemde forma giydi. 7 maçta 2 gol attı Kisel konusunda Holosko ile görüşen siyah-beyazlı yetkililerin bu futbolcunun da 'olumlu' referans vermesi üzerine Sparta Prag ile yeniden temasa geçti. Kariyerindeki 195 maçta 13 gol atan tecrübeli futbolcu, orta sahanın her bölgesinde görev yapabiliyor. Bu sezon Prag'da 7 maçta görev yapan ve rakip fileleri 2 kez havalandıran Kisel'in, hafta sonunda İstanbul'a getirilmesi bekleniyor. |
Alıntı:
|
alin su geremiyi ulan |
Türkiye`de Saat: 05:08 . |