![]() |
Mathieu Valbuena marsilya beşiktaşın fransız orta saha oyuncusu cisseyi takıma katmak beşiktaşa 1,63 lük valbuena yı önerdi. |
Valbuena,kanat oyuncusu fena bi oyuncu değil ancak işimize yaramaz..geçen sene Liverpoola müthiş bi gol atmıştı.. |
Çok iyi ibr oyuncu..Cidden kaliteli bir adam..Mevkisi olarak ihtiyacımız yok ama yine de alınırsa sevinirim ben..Gerçek bir yıldız olur BJK'ta.. |
böyle bi adam almak önlibero alamamak demektir öncelik oyuncuları almalıyız hata olur |
Kaynak nedir? |
yok deve |
Eğer Ernst, Geremi gibi isimleri alamıyorsak bunu alalım...Belki gerçek mevkiisi ön libero değil ama oyunu iki yönlü oynayan bir oyuncu, basıyor falan, pire gibi, abuk sabuk adamları alacağımızı bunu alalım işte... |
bu adam kanat oyuncusu değil mi arkadaş? nasıl böyle kolpa bir haber yapılır ya hayret bi olay. |
haber kaynağı ne bilmiyorum ama sallama haber olduğu belli . valbuena marsilyanın en iyi oyuncularından biri ve çok iyi perfonmans gösteriyor.ortasahada önliberonun yanında oynayacak 2. oyuncu rolunde ileri geri oynuyor, çok mücadeleci koşan bir oyuncu, tarzını ben xavi ye benzetiyorum. bence tam bizim arağımız adam cisse ya da sivok yanında iki yönlü oynayabilen oyuncu eksikliğimiz var. |
bu adam kanat oyuncusu değilmi ya |
Türkiye`de Saat: 08:46 . |