![]() |
Beşiktaş'ın İbrahimoviç'i Futbol Beşiktaş'ın İbrahimoviç'i 1990 doğumlu olan ve 1.89 boyundaki genç futbolcu, oyun stili ve fizik yapısı ile İsveçli golcü Zlatan İbrahimovic'e benzetiliyor. 2. Lig ekibi Çanakkale Dardanel'de forma giyen Ardahan Gündoğdu, siyah-beyazlıların takibindeki ilk isim durumunda. 1990 doğumlu olan ve 1.89 boyundaki genç futbolcu, oyun stili ve fizik yapısı ile İsveçli golcü Zlatan İbrahimovic'e benzetiliyor. Hafta sonu Sarıyer maçında canlı olarak izlenecek Ardahan'ın sezon sonu Beşiktaşlı olması bekleniyor. Habertürk bence bız 1991 dogumlu olan ve avrupada adı olan batuhanı elımızde tutalım |
merak ettim bu oyuncuyu ama takıma gelecek vaadeden genclerin katılmasından yanayım |
alınamsı ii olr |
Yeni İbrahimoviç http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ın İbrahimovic'i 1990 doğumlu olan ve 1.89 boyundaki genç futbolcu, oyun stili ve fizik yapısı ile İsveçli golcü Zlatan İbrahimovic'e benzetiliyor. 2. Lig ekibi Çanakkale Dardanel'de forma giyen Ardahan Gündoğdu, siyah-beyazlıların takibindeki ilk isim durumunda. 1990 doğumlu olan ve 1.89 boyundaki genç futbolcu, oyun stili ve fizik yapısı ile İsveçli golcü Zlatan İbrahimovic'e benzetiliyor. Hafta sonu Sarıyer maçında canlı olarak izlenecek Ardahan'ın sezon sonu Beşiktaşlı olması bekleniyor. |
ayakda alkışlıyorum gerçekdende bravo ikizi neredeyse |
bole genc yetenek ler alınmlaı bosverı yusufu |
Alıntı:
|
Alıntı:
ne alaka abla bızımkılerı banko oynatacaksınn ornegın emre ozkan sol bekte banko oynar 87-93 yıllarına baktıgımız zmanda gordon mılne alt yapıdan cıkardıgı oyuncular banko oynattı ve basarı geldııı |
arkadaşlar ben bu adamın çanakkale taraftarı 2 arkadaşa sordum bana sölenen şu geleceği çok parlak dediler dayısı beşiktaşa vermek istiyomuş tarzı önlibero ballack gibiymiş uzaktan çok güzel bir gol atmış çok konuşuluyomuş öğrendiklerim bunlar |
Bizim başkanda para çok werir alır :D |
bızım genclerı elımzde tutalım yenılerıde aldık mı bırazda sabırla bu takım uzun yıllar ust uste sampiyon olur |
Bide bizim İbrahimovicleri görsek.. İyiyse alınmasından mutluluk duyarım. |
sonu diğer gençler gibi olmasında |
alsınlar. |
gençler alınmalı tabi takip edilmesi bile bizim yönetim adına sevindirici |
alsınlar iyiyse tabikide |
Beyler benim de Çanakkaleli arkadaşlardan öğrendiğim kadarı ile çok yetenekli bir oyuncuymuş..Ama benim gönlümdeki aslan Kuşadasındaki Mehmet Battal..inanın muhteşem bir santrafor..Şut,pas,gol herşey var,fizik muhteşem..1.90 boy ama cıva gibi..ve önemlisi de çocuk hasta Beşiktaşlı..1 mly.Euro çok geldiği için almadılar.. |
2 sene önce de gündemimize gelmişti M.Battal, Tigana istemişti...O zamanda duymuştum, çok iyi oyuncuymuş, alınmasını istemiştim o zamanda ama Buca'ydı herhalde takımı, çok para istemişti... |
Aynen..1 milyon istemişlerdi..Yerli Carew diolardı adama..Geçen sezon da süperligden bir çok takım istedi ama gelmedi..BJK'I bekliodur belki..:) Kaliteli oyuncu gerçekten..:) |
keşke alsalar yaa |
Alıntı:
|
iyi adamsa tabiki verilmeli sokağa attıkları paraları düşünsünler |
Türk futbolunda son zamanlarda Ertuğrul,Hakan ,Alpay dışında fizikli ,üst düzey adam pek gelmedi..Fizikli adam var da (mesela Bizim gökhan) vasat..Bu çocuk Batuhanla beraber milli takımı da en az 8-10 sene taşır.. |
güzlll |
vallahi benziyo. Ibracadabra yari isvecli yari bosnak olmasina ragmen bu cocugun Turk kanindan canindan cikmasi ve bukadar benzemesi ilginc. Basarili bir calisma yurutulmus :) |
Gençleri alalımda yakmayalım bundan öncekiler gibi..Lige şurada 2-3 sene öncesine kadar baktığımızda koşturan topçuların % 20 si hep beşiktaştan aforoz edilmiş olanlar..O yüzden de mademki genç alınıyor en doğrusu da bu ama gerçekten üstüne düşüp hemen harcanmamalı diye düşünüyorum.. |
Gençse alınsın abicim en kötü kiralar ilerde kullanırız :D |
batuhan emır ve bu kule gıbı forvet olacakk |
Batuhan yetmez mi? Ama böyle birşey varsa da alınmasından mutlu olurum ... Öncelikle alt yapıdan çıkacak oyuncularımıza değer verelim ...:) |
Türkiye`de Saat: 06:13 . |