![]() |
Thomas Gravesen olabilir mi??? http://www.gasteci.com/foto/gravesen.jpg Arkadaşlar hemen heyecanlanmayın bu sadece benim şahsi fikrim. Beşiktaşımız iyi bir ön libero arıyor. Denizli de Avrupalı bir oyuncu istiyor. Belki çoktan bir adamla anlaştılar; yabancı kontenjanının boşalması bekleniyor, ya da hala aranıyor veya görüşmeler devam ediyor. Benim aklımda bir isim var hem de gündeme bomba gibi düşecek bir isim. Danimarkalı Gravesen! Çok yetenekli bir futbolcu. Hatta Avrupa’nın en iyi ön liberolarından biri. Son senelerde İskoç ligine uyum sağlayamadığı için biraz gündemden düştü. Benim bildiğim kadarıyla da şu an GRAVESEN BOŞTA!!! Yakında bu ismi duyarsanız şaşırmayın... Neden olmasın??? -- Toprak |
ahh ahh bizim yönetim böyle kaliteli oyuncu alırmı hiççç |
Yaşı var galiba epey..Ama Türkiye ligini götürür sorunsuz bir Gravesen..Ancak pek sorunsuz bir oyuncu olduğu da söylenemez hani..Realden ayrıldıktan sonra bir türlü dikiş tutturamadı..Geremi herzaman ilk tercihimdir.. |
Keşke...Her sene ön libero arıyoruz biz, Gravesen ismi de hep gündemimize geliyordu, ama nedense vazgeçiliyordu sonradan...Şimdi 32 yaşında falan olması lazım, hem hücumu hemde savunması iyi, top tekniği müthiş, şutları süper, Avrupa tecrübesi de var, kısaca her şey süper, alınsa çok iş yapar bizde, ilaç olur...Ama onu alabilecek bir yönetimimiz var mı bilmiyorum!.. |
32 yaşında. detaylı profiline aşağıdaki linkten (ingilizce) bakabilirsiniz: Thomas Gravesen (Unemployed) - Profil - transfermarkt.co.uk |
sanmıyorum adı sanı duyulmamıs bitane getirirler |
zaten bütün herkes basın yönetim şahsi fikrini söylüyor ama icraat yooooook |
Alıntı:
|
Gravesen'i Everton'da oynarken çok beğeniyordum, ama ne zaman Everton'dan ayrıldı o zamandan sonra eski performansına ulaşamadı.Bize gelirse elbette faydalı olur.Sonuçta Real gibi bir kulüpte oynamış bir topçu. |
geremı veya ernst aın baska adam ıstemıyoruz alacaksanız kalıtelı bır oyuncu alınnn |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gravesen,kariyerli ,kaliteli bi oyuncu fakat bir arkadaşında dediği gibi Evertondan sonra dikiş tutmadı,hızlı bir düşü içine girdi..bunuda gözardı etmemek lazım.. Yalnız gözden kaçan bir isimde Villerealde forma bulamayıp,bir kaç gün önce ülkesine dönen Brezilyalı Edmilson.. |
hehe..bizim yönetim Gravessen in anca posterini yada papucunun tekini alır..onda bile şüpheliyim..Gravesen posteri yerine Beyonce nin kini alabilir bu işbilmezler..:D |
Ne graveseni yaa |
Gravesen Futbola Veda Etti http://www.medyaspor.com/Files/Image...s_gravesen.jpg Danimarka Milli Takım forması da giymiş Thomas Gravesen, aldığı kararla 12 yıllık profesyonel futbol kariyerine son verdiğini açıkladı. Mart ayında 33. yaş gününü kutlayacak Gravesen, geçtiğimiz yaz Celtic’ten ayrıldıktan sonra hiçbir takımda forma giymemişti ve bugün de futbola veda ettiğini açıkladı. Gravesen bu konuyla ilgili olarak, “12 yıl boyunca farklı ülkelerde birçok takımda forma giydim ve buna devam edebilecek olsaydım, emin olun ki ederdim. Ama olası sağlık problemlerinden de çekindiğim için, kariyerime son noktayı koymaya karar verdim” diye konuştu. Başarılı orta saha oyuncusu, 1995 senesinde ülke takımlarından Vejle’de forma giyerek futbol hayatına başlangıç yapmıştı. İki sene bu takımda forma giyen Gravesen, 1997 senesinde Alman ekiplerinden, Hamburg’a transfer olmuştu. Üç senesini de Almanya’da geçiren başarılı oyuncu, EURO 2000’in bitmesiyle beraber, Premier Lig takımlarından Everton’a transfer olmuş ve 2005 senesine kadar bu takımın formasını giymişti. 2005 senesinde sürpriz bir şekilde Real Madrid’e transfer olan oyuncu, 18 ay da İspanyol ekibinde top oynamış ve başarılı bir performans göstermişti. 2006-2007 sezonunda İskoçya’ya transfer olan Gravesen, Celtic’te futbol hayatını devam ettirdi. İskoç ekibinde oldukça başarılı bir performans gösteren Danimarkalı, son sezonunda ise Everton’a kiralık olarak döndükten bir sezon forma giyip serbest kalmıştı. Bu sezon hiçbir takımla anlaşmayan Gravesen’in son maçı ise, 11 Mayıs’ta Everton formasıyla çıktığı Newcastle karşılaşması oldu. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
zaten alamayız adam futbolu bıraktı. |
30 yaşının altında topcu almıcaksın zaten yaaa kaliteliler için ama bu şart |
yaşlandı artık! |
hic umitlenmeyelim arkadaslar bence bu yonetim transfer yapmayacak orta sahaya bir futbolcu sart!!!!!!! |
Gravesen ne yazık ki futbolu bıraktı. Milanın Brezilyalısı Emerson kendine kulüp arıyor bu arada!... |
Emerson Pompey'le görüşüyodu en son..:) Bişe çıkmadı galiba..Walla tecrübesnden ve sertliğinden faydalanılabilir..:) Ben emektar kasap gözüyle bakıyorum Emerson'a ..:) |
Türkiye`de Saat: 21:03 . |