![]() |
Ahmet Cakar Babalar, Dun aksam saat kacti bilmiyorum artik, ben santraya bakiyordum. Ahmet Cakar, Kazim Kanat ve Bulent Yavuzdu galiba oralardaydi. Bi baktim Ahmet Cakar Delgado yildiz degil diyor. Tumerin 3/4 olamaz diyor. Ben o anda bir sinirlendim ana avrat duz gittim. Bu ahmet cakar cok biliyor ondan bir şey bilmiyor !!!! |
yaw boşverin arklar, bunlar klasik şeyler, yorumcular böyle atıp tutuyorlar, herkes iyi derken ben de bir kötü diyeyim bakalım, tutarsa ben demiştim demek için, sallaaaaaaaaaaa... |
BEnce gerek yoq.. HErkes istedigi seyi söyler , biz işimize bakalım.. |
tümer delgadonun yarısının yarısı kadar olamaz.... |
o......ç...... ahmet çakar demıyomuyuz tribunde ee bosuna demıyoruz dımı |
Bu adam aykırı olmayı çok seviyor..... |
ahmet çakar ı ****** edin adam durmadan öne çıkmak istiyo gayse maçındaki delgado tolda mücadelesine bile sırf önje çıkmak için kırmızı demedi |
delgado futboluyla ahmet cakar a o laflarını yutturur ismail er 'ede cikolataları yedirir :D |
ya bu salak için yorum yaptığınıza değmez boşverin gitsin........ |
Ahmet Çakar geçen yıl Ailton için Beşiktaş tarihinin en iyi transferi demişti. Varın gerisini siz anlayın. |
ahmet çakar kimdir ya,,sefilin teki..o herif için sinirlenmeye değmez delgado nun nasıl futbolcu olduğunu gördük sefil maçında,hemde tam hazır değilken birde tam hazır olduğunda varın düşünün nasıl olacak.. SON OLARAK BU HERİFİ GÖRÜNCE ÇARŞININ EKİNLER DİZE KADARINI HATIRLAYIN NE DİYORDU ORDA:::: HEPİMİZDE ZENCİYİZ, DUYDUNMU AHMET ÇAKAR, FAZLA KONUŞMA ORDA NOUMA G... ÇAKAR, AL BUNU ALAMAZMISIN SEN NE BİÇİM DELİKANLISIN...... saygılar:D |
ahmet cakar biz ezik hakemdi bosverin sallayin gitsin |
ya varsın delgado yıldız olmasın bizi şampiyon yapsında yıldız olmasın tümer yıldızdıda noldu ya geldiği günden beri ne yaptı tümer bana 10 maç sayabilirmisiniz bizi sırtladığı türkiye kupasında gol atması dışında kötüydü tümer hersene müzmin yedekti hersene gönderilecek listesindeydi delgado o ********in 10 da biri bile olsa hiçdeğilse iş yapıyor tümerin yerine türübünden birini koysanız beşiktaş aşkıyla tümerden daha çok iş yapardı bunca zaman.... |
tamam olmaz da hadi diyelim delgado, sergen'le tümör'ün 3/4'ü etmez, peki şimdi de ben ahmet sakar'a soruyorum:bu tümör'le sergen'in bir sezonda yaptıkları maç sayısının toplamı delgado'nun oynadığının kaçta kaçı eder? benim gibi matematik hastası adama böyle basit bir hesabı yaptırmayın yawwwww.. |
bu kadar sinir bir adam olamaz ya. |
o ne bilio. baksın yoluna. delgado alayına gider |
DELGADO=3(alex)+10(tümer) arkadaşlar işlem önceliğini biliyorsunuz demi?:D:D:D |
Alıntı:
aynen budur |
arklar boşverin gitsin..delgoda sahada onlara gösterecek futbol nasıl oynanıyor..ve futbolcu nasıl oluyor..ve goller nasıl atılıyor ve attırılıyor..herkes bunları görecek.ve Kartalımın büyüklüğünü bir kez kabullenecekler.. |
nese elaflarini yerler elbet |
ya dün akşam uyuz uyuz konuştu zaten yok faul değil yok kart değil izleyenler farkettiyse ilk baita siz cevaplayın sonra ben cevaplıcam diyor sorulara bunun anlamı siz söyleyin ben sizin zıt fikrini sölücem resmen uyuz oldunm ya yok yanındakilere sorular soruyo garip onları küçük düşürmek için.Adam mhk başkanı yani hakemlerin hocası adam kurallarla bu krmızı diyo o tutturmuş sarı mzereti ise yandan dalıyo adam sakatlanmazmış lan adamın bacağına gelse adamın bacağı kırılır be hem illa sakatlanması lazım hem zaten bu maçta delgadayu sanki sakatlamaya çalıştılar gibi geliyo bana hadi hayırlısı |
dün onun doğum günüydü o yüzden o kadar saçmalamış.....:D bir ara çocuklaştı, kafayı yemiş gibi konuşuyordu.....boşverin....:D :D :D |
bende gece gece izledim izlemez olaydım saten program yalandan yere kavgayla bitti reytng olsun die bunlar hep yalancı yaw bizim kazıma bile sen fenerlisin dedi baktı kaldı sapıttı mal herif azının payını veremedı orda.. ne biçim yazarlık bu ben olsaydım orda kaç maçtan bi willa yaptırdın die sorardım ona ama.. neyse hade |
belki tumer futbolcu olabilir ama ne demis ATATURK sporcunun zeki,cevik ve ahlakli olanini severim tumer once efendilik ogrensin nerdeyse ben dogustan fenerliyim diyecek nelerde konusuyor yok seyirciler beni sevmezdi yok yonetim ilgilenmedi eger tumer tumer olduysa BESIKTAS in sayesinde oldu insan ekmek yedigi yeri unutmaz ahmet cakar konussun onunda hakemligini biliyoruz gorecegiz kim daha iyi |
ben bir parca gordum tam nobreye yapilan faulde kazim kanat sari kartlik hareket yok diyor bazen supeleniyorum adamdan resmen tolga indirdi adami direk sari kazim konusuyor sari yok diye bulen yavuz,sunucu,ahmet cakar sari diyor birde songun yaptigi neydi delgadoya arkadan yaptigi adam direk kirmizilik hareket cincon sahada 12 kisi oynadi |
Alıntı:
|
gs sarayli oyuncularin her zamanki hali hasanin hakemi bir dovmedigi kaldi ha birde ayhan var allahtan gec girdi sabana ne demeli utanmadan kendini yere atiyor ayip ayip yasindan utan be adam |
Boş verin gençler yormayın kafanızı.Tümer ve Sergen tek tek bazı maçlarda süper olabilir ama Delgado tüm sezon aynı futbolu oynuyor.İstatistikler asla yalan söylemez.Tümer ve Sergen asla yıldız değildir.Bu yorumları onlar gitmeden önce de yaptım.Her sene 3 5 tane önemli maçta iyi oynayarak taraftarın gözünü boyadılar (sergenin 100.yıl performansı hariç).Beşiktaş onlardan kurtulmak ve gelecek vaadeden adamlar almakla çok doğru bir hareket yapmıştır.Senelerdir süper 10 numaralarımız var diye başka adam almadık.Bu beyefendilere bel bağladık ve hiç bir şey kazanmadık.Hayatı sorun olan ve 3 maçta oynayan Tümer'i takımda tutacağıma her şekilde Delgado'yu tercih ederim.Ahmet Çakar bey bunu göremiyorsa ben futbol adamıyım diye gezmesin ortada.Onun tek amacı muhalefet. |
********in teki...orda burda maç yönetti die bilmem neresi kalkmış...artis artis konuşuyo |
Alıntı:
|
ahmet çakarı kaale alan yok zaten..defolup gitsin.. |
a.cakar=m.ali erbil |
ahmet çakar her zamaki gibi çok konuşuyor boş konuşuyor. bir atasözü vardır, "çok konuşan çok yanılır" tamda bu ahmet çakar için denmiş bir atasözü. |
boşveri şu dengesiz ahmet çakarın ağzından çıkan kulağı duymuyor azizenin yalaka köpeği oooo |
doktor bu manyağı kendi haline bırakmış oda gelmiş kendince konuşuyo işte ne yapsın garip |
tümer adammıki delgado onun 4/3 bile olamasın ! anti a.çakar |
ahmet çakar kesin fenerli |
bırakın ahmet çakar boş konuşmaya dewam etsin kim ciddi ye alır ki onu.. |
vay dengesiz, bu adami hic sevmiyorm ya |
Türkiye`de Saat: 11:18 . |