![]() |
bence de böyle oyuncular alınmalı.buna şöyle bir örnek verebiliriz.bobo yu aldığımızda bunlar gibiydi 1-2 milyon karşılığında aldık. geçen sezon 10 milyon veriyorlardı |
bende burdan idda ediyorum al gs paftan emre çolakı ardadan daha yüksek deger olmazsa hiç birsey bilmiyorum.sanırım sözleşmeside bitiyor bu sene sadece yetiştirme parasına biter bu transfer ama nerde bizde genc alacak yönetim |
guihelme iyi oyuncu keske bu oyuncuyu takımımıza kazandırabilsek |
almak o kadar da zor değil ronaldinho barselonaya psg'den gitti...psg cok mu büyük takım değil ...problem yönetimden kaynaklanıyor...futboldan anlamıyorlar... |
alt yapıda 14-15 yaşında çok yetenekli oyuncularımız var ben artık transferi falan geçtim onların kaptırılmamasını istiyorum 3-4 sene sonra onlar eğer satılmazsa as takıma alınırsa kesin şampiyonuzdur örnek:batuhan barça istemişti |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
iyi diyorsun güzel diyorsunda sen nerden tanıyosun bu gençleri? Brezilya'da mı yaşadın yoksa menajer misin? |
adı sanı duylmamış futbolcuları öner kardeş bunları herkez biliyor febe sakaryadan şurdan burdan topluyor 15lik 16lık gençleri bizimkiler uyuyor |
Okili sana cevap vereyim abicim , brezilia ligini takip ediyorum , $u oyuncular gözüme çarpti. Ha bu arada guiherme sampdoria , ispanya 2nci lig takimina transfer oldu . :) |
Türkiye`de Saat: 00:00 . |