![]() |
Marek Sapara Yalvariyor Sapara yalvarıyor Rosenborg’un Slovak ön liberosu Marek Sapara, takımımıza gelmeyi çok istediğini söyleyerek, kalması halinde Norveç Ligi’ne motive olmakta çok zorluk çekeceğini vurguladı. Siyah-beyazlılarla prensip anlaşmasına varan oyuncu, Rosenborg Yönetimi’ne baskıda bulunarak ikna etmeye çalışıyor. Aynı zamanda yıldız golcümüz Filip Holsoko'nun da arkadaşı olan Sapara Norveç Ligi'nin en iyi oyuncuları arasında gösteriliyor. Kaynak : Milliyet Gazetesi |
hmm.tanımıyorum.yorum yapmam saçma olur |
resmi sitede duyulmadan hiç bir seye inanmak istemiyorum artık |
İyiymiş söylenene göre. Ama hücuma dönük oynuyormuş..?! |
|
|
Alıntı:
|
doLu resmi web sitesi var :D |
1 tane resmi web sitesi var...:) Bu arada Sapara'ya gelnce..Belli ki cidden istiyor BJK'ı..Sezon sonuna kaldı artık..:) İyi oynamaya devam etsin o..:) |
Holosko gibi baştan parlayıp sonra yok orası yerim değil vs gibi bahanelerle yatacaksa hiç gelemesin daha ii... |
açıklamamasız geçiyorum norveçte ünlü ama ban duymadım |
marek sapara da sezon sonu inş. şimdi bize başka tarzda bir orta saha oyuncusu lazım. |
Bu adam inşallah alınır. holoskoyla iyi anlaşırlar. böylece delgadonunda iyi bir alternatifi olmuş olur. sadece onun eline bakmaktan kurtuluruz bizde. |
cissenin yerine alınırsa tam süper olacak |
Cisse nin şu anki görevini yapan bir oyuncu,fena adam değil ama kesinlikle Uğur İnceman dan çok iyi değil..Hele de büyük hedeflerin adamı hiç değil.. |
bence daha kariyerli ve çok yönlü birisini almalıyız ernst örneği gibi |
Daha önce hiç seyretmedim ama iyiyse elden kaçırılmamalı diyorum. |
Al onun yerine Roma lı David Pizarro yu,hem ileri hem geri,Enstin yanına..ayağı yumuşak,pasları iyi ve oyun kurma beceri yüksek,mükemmel frikik kullanan,Telloun milli takımdan arkadaşı..Süper olur valla.. |
Alıntı:
güzel diyosun ama piyasa değeri 10-15 milyon € bu adamın. |
Şartları zorlamak lazım kardeşim..Pazarlık falan yapılabilir yaw..ben 10 u geçeceğine ihtimal vermiyorum..Çünkü yedek kalmaya başladı..yerine Aquillani,Brighi falan oynuyo zaten hayranı olduğum De Rossi de var..Orda forma bulmakta zorlanıyo..Kendisi isterse olur bence sponsor falan,hayal değil yani.. |
Alıntı:
|
Daha önce olmaması,olmayacağı anlamına gelmez..Herşeyin bir ilki vardır..Şu ekonomik krizde zor tabi ama sponsor falanla olabilir bu iş..Ayrıca her sezon başı saçma sapan oyunculara o kadar para vereceğine, (sadece Pizarro için değil genel konuşuyorum)adam gibi kalitesi belli oyuncuları kadroya katmak gerektiğine inanıyorum.. |
David Pizzaro manyak olur gerçekten, kaynak bulup böyle bir transferi gerçekleştirebilirsek sorun kalmaz ortasahada...M.Topuz'a 11 milyon € vermemiş miydi bizim başkan, kendi demişti hatta ama Hurma reddetmişti teklifi...Bende bu kadar para verip alacağımıza inanmıyorum böyle bir futbolcuyu ama Ernst'ten sonra bi umut doğdu artık..:).. |
10milyon euro luk adam değil pizzaro yaşlı adam... |
bence cissenin yerine cuk oturur ernst süper ikili olur zaten faydası yok cissenin elden çıkarırsak yani satabilirsek ne mutlu bize küllen zarar |
pizzaro 10 milyonluk adam degil bence 10 milyona su krizden nelerini alirsiniz nelerini siz paradan haber verin yeterki |
yeteri kadar on liberomuz yok mu? bi sol bek alsalar olmaz mi ibrahim uzulmezin yerine??? |
Alıntı:
|
valla ben hala rüyalarımda Kadlec'i görüyorum.. |
sacmalıga bak neden yalvarsın ki yalvarsa yalvarsa milana chelsea ye yalvarır!!!bizim avrupadaki ünümüz maalesef cok düstü liverpool macından sonra birde kharkiv eklenince tadından yenmez oldu !!!! |
sesengnol parisin orta saha oyuncusu fazla parlamadan kapalim su adami yaw ronaldinhonun basan mucadele edeni bide ajaxda suarez var oda cok iyi oyuncu ama sesegnol fazla gec kalirsak alamayiz bidaha onu enaz 20 25 milyona cikabilir fiyati |
Luis Suarezi almamiz imkansiz simdiden Barcelona, Real Madrid gibi takimlar pesinde.. Ama biz neden gidip Uruguaydan baska Luis Suarezler bulamiyoruz?? |
bize pancu vari adam lazım |
inş alırız bu adamı.. |
şu an ingiltere slovakya maçı oynanıyor ve holoskoyla marek sapara oyunda bence iyi bir oyuncu değil çok agresif ve sert oynuyor. |
Cisse'nin yerine müthiş olabilir...Ama izlemeden de direkt atlamayalım adama... |
ingiltere maçında izledim ve şunu gördüm:bu oyuncuda iş yok. |
Türkiye`de Saat: 07:46 . |