![]() |
iLLede BOBO ! http://www.karakartal.com/img/3/2009/bobo011.jpg Fransızlar, 2011 yılına kadar sözleşme yaptığımız Bobo'nun peşini bırakmıyor. Brezilyalı futbolcumuz için dün Fransa’dan görücü geldi. Lens ve Lyon’dan teklifler alan Bobo’yu izleyen menajer ve scoutların Brezilyalı futbolcuyla yakından ilgilendiklenini belirten menajer Mithat Halis, Holosko’nun da çok sayıda talibi bulunduğunu söyledi. Halis, "Fransızlar geçen yıldan beri sürekli Bobo’yu izliyorlar. Her hafta Fransa’dan scoutlar geliyor. Fakat Beşiktaş yönetimi bu oyuncunun bonservisi konusunda oldukça astronomik ücret istiyor. Bonservisinde indirim yapılırsa Bobo Fransa’ya gidebilir" dedi. Kupada 7 maçta 5 golle Sivassporlu Balili ile birlikte gol krallığında zirvede bulunan Bobo dün 66. dakikada oyundan alınırken yerine Holosko sahaya sürüldü. Kaynak: Hürriyet |
Yaa Bobô gönderilmemeli :( |
son maclarda gezinip duruyor.boboyu çok seviyordum ama gs macında bu sevgim bitti.atılan uzun topa koşmadı bile ama oyuna daha yeni girmişti ve enerjisi fulldü..eminim bildiğim bobo o topu gol yapardı ve o macı biz berabere bitirirdik. |
fifa mı oynuyon gücü fulldü diosun güçle bitseydi iş .... |
Alıntı:
|
güçsüz de demedik ama o anki düşünceye ruha bağlı bişe herkez hata yapar top kaçırın bunu demek istedim aslında tek bi top kaçırdı die kimseyi harcayamassın |
Kesinlikle satılmamalı daha yapacak çok işi var bizde seneye batuhanla iyi bir ikili olacaklar |
Bobo bize cok katkı saglıyor |
bobo bi oynuyor bi oynamıyor aradabi çıkıp iki gol atıyor sonra yok.istiyorlarsa satsınlar. |
7-10 milyon € gibi bi bonservis bedeli veriyorlarsa satılabilir bence, yerine sisteme de uygun daha iyi oyuncular alınabilir... |
Alıntı:
sen boboyu 7 ile 10 milyona satinca bobodan iyisini sana kaca satacaklar hic dusunmuyonuzmu onur yaw :D |
şimdi zamanı değil kimse gitmesin ya |
Bilsem ki seneye Batuhan gelip banko oynayacak, Boboyu iyi paraya satsınlar diyeceğim. Ama Meira gibi hiçbirşey yapmayan yaşlı bi stoperi, Gökdeniz, Fatih Tekke gibi emekliliği yaklaşan adamları ruslara 7-8 milyona satabiliyorsanız Boboyu 17-18e satmak lazım.Carewden yediğimiz kazığı yemeyelim gene fransızlardan. Adamlar bize pay vermemek için Carewi Barosla takas ettiler. bu arada medyada sık sık Carew-gs haberleri dolaşıyor. Carewi gs alabilirse biz haydi haydi alırız. Carew-Batuhan-Holosko forvet hattıyla fiziksel olarak boy ölçüşebilecek bir savunma hattı yok Türkiyede. |
Alıntı:
Mesela seneye şöyle bir şey yapabilsek, Batu Batu diyoruz yaa, Batu'yu koyarız hedef santrafor olarak, yanına da Holo + bir oyuncu alırız Bobo'nun yerine, 4-3-3'ün ileri 3'ünü halletmiş oluruz böylece...Ama bu riske girilir mi bilmiyorum, zor gibi bu yönetim ve hoca anlayışıylan...Veya da Batu'ya güvenmiyorsak, Pantelic diye bir oyuncu var, sözleşmesi de bitiyormuş, yıllık iyi bir miktar verirsin koşa koşa gelir adam, Bobo'dan da kötü bir oyuncu değil bence, hem de bonservise falan para da gitmez, para kalır cepte, onla da iyi bir kanat oyuncusu alınır mesela...Üretirsin bir şeyler, elde para olsun da..:).. |
bence gitmesin sonuçta her futbolcuda oluyo bunlar neymiş formda değilmiş insan her zamn formda olamz ki çalışıyo ama karşılık yoksa onun fazla bi suçu yok bence |
Bobo'yu " kendi " gözümde yıldız yapan yönü... 89 dakika geziniyor,pas atamıyor ... Son dakikada yada aniden alıveriyor top atıyor golünü... Bence sabretmeliyiz...Geçenlerde Holosko formsuz deyip satılsın diyenler,şimdi ona güveniyorlar. Her şeye objektif bakmalıyız.Bobo formsuzsa,çekersin yedeğe 2-3 maç hırslandırırsın... Ben olsam Bobo'ya ömür boyu sözleşme teklifi sunardım :) |
bobo gibi adamı nerede bulucaksın seneye forvet hattı bobo-batuhan olmalı. |
Bu adami 6milyona 7milyona verirlerse lyona falan bu yonetimi valla yakmak lazim ya... 1 sene Allahin fransa liginde oynuyo adamlar hicbisi yapmadan ingiltereye gidiolar 15milyonda 20 milyona ya... |
Bobo yu verdinmi seneye de bakarsin sonuclara..Bir kere bu adam genc ve sistemi artik ezbere biliyor tr yeyi ii taniyor.Bundan faydalanip biraz avrupada ses getir bak bobo ya daha ne talipler çıkar..Biz alırken dedelere o fiyatları veriyoruz ki bu kadar genç ini o fiyata mumla ararsın.. |
10 milyondan aşağısı haram olsun :D |
bobo beşiktaşı seviyo bizde onu çok seviyoruz ve asla bu takımdan gitmemeli!!! |
Bobo gibi bir oyuncuyu Türkiyede ancak bizim yönetimimiz satar bence. |
Alıntı:
bu lafının altına yine imza atmak kaldı bana ;) |
Alıntı:
|
gitmemeli bencede:( |
kesinlikle karşıyım bobonun gönderilmesine şimdiye kadar beşiktaşa kattıkları ortada her futbolcunun dönem dönem form düşüklüğü oluyor atlatıcaktır bunu bobomuz |
Türkiye`de Saat: 05:17 . |