![]() |
Beşiktaş - Gençlerbirliği (24. Hafta) http://img441.imageshack.us/img441/333/sdadafaggy4.jpg - http://habercininyeri.files.wordpres...erbirligi1.jpg Beşiktaş - Gençlerbirliği 24. Hafta Mücadelesi Tarih:14 Mart 2009 Saat: 19.00 Stad: Bjk İNÖNÜ |
rüştü serdar kurtuluş -- i.toraman -- sivok -- i.üzülmez cisse -- - ernst ekrem dağ ------------ ----- tello bobo --- nobre |
Bende 10 numarasız, çift ön liberolu ve çift forvetli sistemi savunuyorum. Dün son 15 dk da delgado çıkıp cisse girince takım daha derli toplu bir görünüm sergiledi. |
Insallah kazaniriz ... Bu maçda Nobre, Toraman, uzulmez, ozkan ve cisse sari kart gorurlerse Sivas maçinda yoklar ... |
Evet ender özellik nobrenin hacettepe maçında sarı görmesini istemiştim ama görmedi vardır bir bildikleri. |
bu macta trıbun show beklıyorum hade carsı goster kendıını maaca gıden arkadasların hepsı beyaz gıyınsınnn mesaller yakılsın konfedıler atılsınn bayraklarla stad donatılsınnn |
2-0 alırız gbi geliyo nobre/tello atcak sanki |
inş kazanacğızz |
2-1 inş .goller:delgado, holosko |
bu maçı alırsak bu hafta lider olabiliriz.rakipler bize çalışıyor. |
insallah yeneriz zor mac olacak ... |
Şöyle Türk antrenörleri arasında bir sıralama yapacak olursak 1.Ordünariyus Mustafa Denizli 2.Prof. Dr. Fatih Terim 3.Prof. Şenol Güneş 4.Doç. Dr. Ersun Yanal Buradan futbolculara sesleniyoruz Beşiktaşlı taraftarlar olarak.Geçen hafta Hacettepe karşısında hiç iyi değildiniz.Orada burada yemek yemekten bir hal olmuşsunuz.Şayet Ankaraspor karşısındaki oyunumuzu G.Birliği karşısında da sergileyemezsek daha az yemek yemek zorunda kalırsınız.Tüm yetki sayın antrenörümüz Mustafa Denizli'de.Sezon sonunda Mustafa Denizli'nin git dediği gider,kal dediği kalır.Futbolcular ona göre ayaklarını denk alırsa iyi olur.Fazla rehavete kapılmamak lazım.İnşallah bu sezon şampiyon olacağız.Olamazsak futbol şubesini kapatmalıyız. |
11 final macımız var buda onlardan biri kolay mac yok hepsini kazanmak için oynıcaz ve inş. da kazanıcaz..tahminimce 2-1 2-0 gibi skorla kazanırız. |
insallah bu macı alarak serimize devam edicez |
Arkadaşlar sıvas ta berabere kaldı..Şampiyonluk kokusu alıyorum inanın ki.. |
yenıLgıye tahammuL,sans,fırsat yada oLe ßı Luxumuz yok..!! o yuzden aynen dewam.. ;) |
Dikkatli oLup 3 puan kazanirsak süper oLuruz. |
Kazanmalıyız... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bol gollü galibiyet bekliyoruz rahat bi maç olsun bizim için |
kim atarsa atsin 3 puani besiktasim kapsin;) |
G.Birliği karşısında öyle istekli,arzulu,direkt sonuca giden ve bir o kadar da hırslı futbol oynayarak G.Birliğili futbolcuların üstünü başını parçalayarak onların etlerini lime lime etmeliyiz.Pazar Günü İnönü tam bir Cehennem'i andırmalı.Bu maçta Nobre'den gol bekliyorum.Hakan'dan ise gol yememesini. |
Bencede kanatlarımızda Ekrem ve Tello varken delgadoyu oynatmasakta olur çünkü bobo nobre tello ve ekrem ile arkadanda ernst veya cissenin hücüma destek vermesiyle pozisyon sıkıntısı çekmeyeceğimizi düşünüyorum... |
Kalecisinden forvetine herkes golü,pası,kazanmayı,şampiyonluğu sürekli istemeli,sürekli düşünmeli.Her futbolcu şu pası veremezsem bana kızarlar,şu gol pozisyonunu değerlendiremezsem bana tepki gösterirler gibi saçma düşüncelerden uzaklaşıp korkmadan futbolunu oynamalı.Buradan futbolculara şu sözü hatırlatmak isterim.Korkaklar hergün ölür.Hacettepe maçında tribündeki ve ekran başındaki herkes ecel terleri döktü.Bunu yapmaya hiçbirinizin hakkı yok.Çıkıp sahaya adam gibi mücadele etmek lazım,gerekirse tekmeye kafa sokmak lazım.Saha içi yardımlaşma hat safhada olmalı.Herkes saha içinde birbirine yardım etmeli.Çünkü biz Dünya Kulübüyüz,Dünya Deviyiz. |
galibiyetten başka yol yok......... |
Kazanalım da gerisi önemli değil... |
zor gibi görünen mac kolay gececek bence ....bobo bu mac bir patlama yapabilir ve hatrik yapar maci 3-0 aliriz |
Biz erkeğiz,renkli takım tutmayız,bu maçı da erkek gibi çıkıp oynarsak 11-7 kazanırız. |
Alıntı:
|
Sabrımızı deniyor herhal..:).. Gb maçı zor geçecek, ama puan kaybı yaşamayız bu maçta, kötü oynasak da, taraftarın desteğiylen, bi duran toptan falan atar alırız bu maçı...Denizli iyi bir kadro sürer sahaya umarım, yıldızların en az 2'si de sahneye çıkar ve bu maçı kazandırır...Bobo-Nobre'ye güveniyor ve yine goller bekliyoruz, ama bu sefer attıkları golün haricinde iyi de bir oyun oynamalarını umuyorum... |
Kazanmaktan başka çare yok... |
ankara ekiplerinde sıkıldım artık kupada ankaraspor geçen hafta hacettepe bu haftada inş yenicez gençleri |
ankara ile daha çok maçımız var. Hatta üstüste ankaraspor ve ankaragücü maçları ankaradan oynanıcak ilerleyen haftalarda. |
Gençlerbirliği son dönemde önemli bir çıkış yakaladı ama bizde çıkıştayız. Orta sahaları genç ve dinamik, presli ve hızlı oyunu iyi oynuyorlar. Bu nedenle özellikle bizim orta saha oyuncularımızın çok istekli ve hareketli olması lazım, yoksa çok zorlanabiliriz. Hücum hattımız çok daha kaliteli tabiki, yinede kolay geçmeyecek bir maç. Kazanırsak zirvedeki yerimiz sağlamlaşır. Rakiplerimizden bazıları puan kaybedecek çünkü.. İnönü'de uçuşa geçme vakti.. |
1-0 olsun bizim olsun...yeterki 3 puan gelsin...cok kritik bi hafta...sivas lider gitme olasiligimiz var:) |
Bekle bizi inönü, bizsiz maç olmaaaz, 12 numara geliyor... :D |
Olası bi yenilgide bence şampiyonaya havlu atmamıza sebep verecek inanılmaz önemli bi maça çıkıcaz, korkmuyorum desem yalan olur inşallah futbolcular bu maçın öneminin bilincindedir mutlaka kazanmamız gerek... |
Türkiye`de Saat: 03:32 . |