![]() |
sivas şampiyon felan olamaz olması için önce bizi yensinler bide ben sivasın amblemindeki 3 yıldızı anlamadım ne gerek vardı:S? |
çok önemli maç beşiktaşım herzamanki gibi hırlı mücadeli oynarsa %100 alırr maçı inş |
yenecez allahın izniyle ama her şey bu maçda bitmiyor önümüzdeki derbileri unutmamak lazım:( |
maci alacaz lider olacaz okadar |
hakem durust yonetse maci brakin galibiyeti fark bile atariz ama tek endisem hakemler ..... sivaspor dususte besiktas cikista ... iki takimi karsilastirirsaniz besiktas sivaspordan ustun gorunuyor hem son maclarda ki performansi hem elindeki kadroyla sivasa fark atacak gucu var .... fb. macinda yenilirken gulme kirizine giren bulent uygun bakalim bjk-miz fark atinca aglama kirzine girecek mi ....... |
sivas sadece mücadele etmiyor tahrikde ediyor. onların tahriklerine kapılmazsak yeneceğimize inanıyorum |
Alıntı:
bence de oyle ..........hakem kolayca kart gosterebilir bizlere ne de olsa mac sonuda dayak yiyecek ihtimali olan bir hakem ... bulent uygun tribunden iner tokat atarmi bakalim |
selo_master ben sivasta yaşıyorum dolayısıyla biliyorum ... Sivassporun amblemindeki 3 yıldızın anlamı sivasspor kurulmadan önce 3 tane kulüp wardı onlar birleşerek sivassporu oluşturdular bu yüzden amblemde 3 yıldız war... |
na kadar yildizi varsa kime ne amblem icinde 10 tane koysunlar onemli degil ...onemli olan amblem ustunde parlayan yildizlar bizimkiler gibi .... oysa sahte hile ve sike yardimiyla alan fener ve cincon takimi elbete onun cezasini cekecekler skor tahminim svs 0-2 BJK bobo ve deglado-dan gol bekliyorum |
Ya bu maçı kazanmamız gerek öyLe yada böyLe ... |
Türkiye`de Saat: 21:19 . |