![]() |
ultrAvesti kadar hirsiz ve ezik grub yoktur Bugunki macta soyledikleri tezahuratlarin %80'i çarsi'nin. fenerlilere ezik diyoruz'da aslinda fenerliler keriz cunku tek 1-2 tezahurat biliyorlar ama bu ultravestiler tam bir hirsiz ve ezik :mad: yeter artik bu hirsizliga. |
beşiktaşım oley beşiktaşım oley bizm bu marşı çalmış söölüodu. ultravestiler.yazık ne diim ki yaratıcılık yko. bizm marşları çalıolar.mutlu oluolar. yazık yazık |
Helal kardesim ya bende bunlari solıcektım , Bu sefillerde zeka diye bişi yokkı !!! butun tezahuratlari bizden calmıslar... |
Hakanı var şaşı var ermeni başkanı var Birde bu yetmezmiş gibi hırsız taraftarı var bunlar feyenord takımında soyunma odası soydular hırsız inekler nolcak |
yaw..bu ne ezikliktir kardeşim..ayıp bişi..bende çok sinir oldum akşam..adamlar bestelerimizi çalıyo kardeşim.. |
adamlarda akıllı çarşı yapsın biz cevirelim ne güsel dünya bee beyinsizler kendileri yapamıo tabi ultravestiler :D |
abi bırakın ya demekki beyinsizler beyinleri olsa kendileri bulur bırak söleyip kendileri utansınlar |
walla dün maça bi bakıyım dedim bakmaz olaydım adamların beşiktaş diye bagırmadıkları kaldı bi tek yazık sadece yazık |
ya yaratıcılık önemli bişeydir eğer onlarda beyin yoksa biz ne yapalım aslında gurur duymalıyız kendimizden arkadaşlar çünkü biz takımımız için güzel şeyler yazıyoruz onlar hazıra konuyolar sizce hangisi daha iyi hırsızlıkmı yaratıcılıkmı tabiki yaratıcılık varmı böle bir kulübün böle büyük bir taraftarı kendimizle övünelim ya |
adamlar resmen bizim Beşiktaşım oleyyyyyyyy i çalmış yazıklar olsun ya gidecen noterden onaylatalım biz artık bu besteleri sonrada gidelim mahkemede paramızı çatır çatır alalım mı ne yapalı biliyorum ki ! |
Türkiye`de Saat: 01:58 . |