![]() |
delgado için show hazırlığı.. Delgado için şov hazırlığı 1- Yüzlerce taraftar Delgado forması giyecek 2- İspanyolca pankartlar açılacak 3- Tribünlere ilk önce Delgado çağrılacak *** Dahice plan Beşiktaşlı taraftarlar, sakatlığı nedeniyle Vestel Manisa maçında oynamayan Delgado için büyük bir hazırlığa başladı. Sakatlıktan kurtulan ve yarınki G.Antepspor maçında forma giyecek olan Arjantinli yıldızı coşturmak isteyen taraftarlar, İnönü Stadı'na Delgado formaları giyerek gelecekler. Siyah-beyazlılar maç öncesi tribünlere http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Den önce Delgado'yu çağırıp uzun süre tezahürat yapacaklar. PANKARTLAR HAZIR Yıldız futbolcuyu öven İspanyolca pankartlar da hazırlayan taraftarlar "Delgado, Alex'ten bile daha yetenekli olduğunu gösterdi. Bizim amacımız onun takıma hemen adapte olmasını sağlamak. Delgado'nun Alex'i bile gölgede bırakacağından eminiz" yorumunda birleşiyorlar. Teknik direktör Jean Tigana da dünkü idmanda Delgado ile özel olarak ilgilendi. Delgado benim maçım Arjantinli oyuncu, G.Antep karşılaşmasını iple çekiyor. V.Manisa karşısında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Delgado, ilk karşılaşmada takımını yalnız bıraktığı için üzgün olduğunu söyledi. İnönü'deki mücadeleyi merakla beklediğini belirten yıldız, "Gaziantep karşısında yeniden doğacağım" diye konuştu. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D kaynak:fotomac :D:D |
show olacağı kesin ama fotomaç herzamanki gibi uyduruk haber yapmış. delgadoyu neden alexle karşılaştırayımki |
delgadoya güzel bir show hazırlanmalı keşke bende inönüde olabilsem ya en büyük hayalimden birisi ölmeden inönüde beşiktaşımı izlemek |
alex le neden delgado yu kıyaslıyorlar anlamadım bunu karşılaştıracak tek yer fb Beşiktaş maçı olacaktır |
bence ikiside iyi oyuncu |
abı zaman gecmıyo 1 gun kaldı ama zaman bır turlu gecmıyo yarın cuma namazından sonra ınonuye gıtcem dayanamıyorum artık |
Alıntı:
sana katılıyorum.benimde ne büyük hayalim inönüde beşiktaş'ımı seyretmek.. |
Alıntı:
|
Alesx delgadonun kücük tirnagi bile olamazki neden onunla kiyasliyorlar... Showu görmek isterdim ama yarin ben türkiyeye yolda olacagim:(:(... |
neden böyle bir organizasyon içine giriliyor anlamadım daha delgadonun ispatlaması gereken şeyler yokmu |
Türkiye`de Saat: 19:40 . |