![]() |
manyak derecede beşiktaşlıyım "Manyak derecede Beşiktaşlıydım" Serencebey Gazetesi'ni konuşan Mustafa Denizli, "Ben manyak seviyesinde bir Beşiktaşlıydım. beşiktaş için evden kaçmıştım" dedi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Mustafa Denizli, Beşiktaş'la ilgili yayın yapan Serencebey Gazetesi'nin ağustos sayısında yer alan röportajında, Beşiktaşlı olduğunun hatırlatılması üzerine, ''Ben, 'manyak' seviyesinde bir Beşiktaşlıydım. Necmi, Bahattin, Münir, Tuncay, Sabahattin, Kaya, Arif, Nazmi, Şeref, Birol, Ahmet kadrosunun taraftarıydım. Evimden ilk defa 10 yaşındayken Beşiktaş için Çeşme'den İzmir'e kaçmıştım. O zaman Çeşme-İzmir arası 5 saatti. Çeşme'ye döndüğümde bütün mahalle ayaktaydı'' diye konuştu. Beşiktaşlı olmasına rağmen, siyah-beyazlı kulüpte neden forma giymediği sorusuna Denizli, ''Beşiktaş'a 7-8 yıl her transfer döneminde geldim gittim, olmadı. Sonra Galatasaray'a geldim, orada devam ettim. Fenerbahçe hiç hesapta olmayan, aklımın ucundan bile geçmeyen bir çalışmaydı. Yani bana en yakın yer Beşiktaş'tı ama olmadı'' diye yanıt verdi. Denizli, ''Rahmetli terzi Emin ağabey vardı. Her akşamüstü bize Beşiktaş'ı anlatırdı. Biz de 5-6 kişi ağzımız açık dinlerdik. Öyle dinleye dinleye küçük yaşlardan itibaren Beşiktaşlı olduk. Mahalle takımları kurduğumuzda biz Beşiktaş takımı olurduk. O gün bugün Beşiktaşlıyım.'' diye konuştu. Denizli, Altay'da oynadığı ilk dönemlerde Rino Martini adında bir İtalyan antrenörleri bulunduğunu ifade ederek, ''Martini beni çok severdi, yaşım daha 16-17. Birlikte stadyumda Altınordu-Beşiktaş maçını seyrediyoruz ve Beşiktaş kazanırsa şampiyon oluyor. 86. dakikada Beşiktaş bir gol attı, ben 'gol' diye bir fırladım. Çok bağırmışım herhalde, Rino bana döndü şöyle bir baktı. İtalyanca küfür etti, daha sonra da beni kadrodan çıkarttı. Altay'ın altyapısında oynarken Beşiktaş taraftarıyım diye de beni 5 ay takıma almadı.'' dedi. |
hayırlı olsun ne diyelim... |
ben denızlının bjk lı oldugunu bılmıyordum ama okudum ve ogrendım ayrıca ıtalyan adam da kınıyorum 5 ay kadroya almamıs bjk lı dıye denızlıyı gercı gecmıste kalmıs seyler bunlar denızlı kendını ıspatlamıs bır adam hayatta basarılar dıyorum |
bizde öyleyiz bizde manyak Beşiktaşlıyız ulan!!! |
sayın mustafa bey beşiktaşlısında beşiktaşa bi faydanı görmedık ırandan futbolcuyu bıe verdırmedın nasıl oluyo bu |
öyle lafla manyak beşiktaşlı olunmuyo.koskoca futbol adamısın,ne hizmetin var takıma...mustafa hocaaa |
zararı bile oldu ezikleri yendiğimiz maçta 6 yabancı oynattı diye bizim galibiyet güme gitti ezikler hükmen mağlup sayıldı :D:D |
valla TR kupasi finalinda bu adam yardimci yorumcu olarak görevalmisti ve sanki ezikler bir yabanci takimina karsi oynarmis gibi konusmalar yaapti....yani sadece fb nin ne yanlis ve ne dogru yaptigini...bu yüzden ben bu laflara inanmiorum....öyle olsaydi bir kez olsun inönüde tribünde görürdük |
bu adamin besiktasli olduguna inanmiyorum |
yok yok..öyle demeyin..ben başka bir yerde de okumuştum..adam BEŞİKTAŞLI..yoksa niye öyle desin ki..zaten bir ara eziklerin antrenörlüğünü bile yaptı..kanıtlayacak bişeyi yok yani..aynı şeyi şuan Güvenç Kurtar da söylüyor..rize nin başında inönüde bizi yendiler..ama adam BEŞİKTAŞ atkısıyla izledi maçı.. |
arkadaşlar profesyonelliği sevdamıza karıştırmayalım adam içten içe yaşıyomuş beşiktaşa olan sevgisini adamlar bu işten para kazanıyorlar unutmayalım |
mustafa denizlinin beşiktaşlı olmasına nasıl inanmıyorsunuz ya adam gerçekten beşiktaşlı ya hiç bir yararı olmayabilir ama beşikyaşlı sonuçta arkadaşlar |
bende manyak besiktasliyim ölümüne besiktasliyim beeeee.... |
olmasa cikipta ben Besiktasliyim demez bir cikarimi vaki boyle konussun |
Alıntı:
|
mustafa denizli bana göre iyi bir beşiktaşlıydı taki serdar biligili başkan olduğu zaman ilk onu getirmek istemiş o ise ezikleri seçmiştir o zaman dan itibaren benim için bitmiştir |
biz çok - ben manyağım ölüyorum geberiyorum duyduk önemli olan şimdiki yaşadığındır asıl olanda BEŞİKTAŞTIR |
Adamin Çikarimi Varkİ Bİzden Ben BeŞİktaŞliyim Desİn Hİssettİklerİnİ SÖylemİŞ Onun İÇİn Sevİndİm Yanİ BeŞİktaŞli OuŞunun Bİze Bİ Faydasi Yok Ama Onun İÇİn Önemlİ DoĞru Yolda Yanİ... |
gündemden baya uzaktı.reklam kokan hareketler bunlarr http://img103.imageshack.us/img103/7715/5259fq4xm.gif |
Siz de kim ağzını açsa kulp takmaya bayılıyorsunuz. Ben inanmıyorum,reklam kokan hareketler falan diyenler var ama ben çok eskiden beri biliyorum.Bu adam iyi bir Beşiktaş'lıdır.Nerden biliyorsun derseniz ben de Mustafa Denizli gibi İzmir'liyim ve ailesini uzaktan tanıyorum.Zaten nasıl bir çıkarı olabilir ki ben Beşiktaş'lıyım demekten.Bir adama hiç bir neden yokken de laf sokulmaz ki. |
sanki biz beşiktaşlı değilmiyiz |
o kadar önyargılı olmaya gerek yok. adamın eskiden beri BEŞİKTAŞ lı oldugunu bilen bilir. babam bile sölemişti bana m.denizli aslen BJK li ama hiç bizim takımın yanına bile yaklaşamadı diye :) |
biz manyagin ileri gideniyiz |
Alayına İsyaN öLümüNe BeşiktaŞLıyıZ uLaN..! |
Bir zamanlar Beşiktaş'lıymışşşşşşşşşşşşş |
Arkadaslar, konu basligini yanlis yazmayalim. Haberlere dikkat etiyseniz manyak sekilden BesiktasliyDim diyor besiktasliyiym demiyor! Arada büyük fark var!!!!!! |
hayret bee..!! geçenlerde yine burada da yazmıştım. M. Denizli. hasta derecede bEŞİKTAŞLI.. diye.. bazıları burun kıvırmıştı.. çünkü bilmek ayrı birşey kabullenmek daha ayrı.. milli takımlar sorumlusu iken de TV. de söylemişti ... hatta.. ".. Bizim çeşme.. Beşiktaşın kalelerinden biridir.. vb. demişti.. ..Bir düşünün... bu insan .. Türkiyede gelebileceği en üst noktalara gelmiş.. para ise kazanmış. şöhret ise yapmış.. hem de uluslararası.. bizden ne çıkarı olabilir..?? bir düşünnün.? bu koşullarda bile Beşiktaşlı olduğunu söylemesi de .. harbiden manyakça.... ki zaten hangimiz normal Beşiktaşlıyız ki.?? hepimiz manyak ötesi Beşiktaşlı değilmiyiz.?? burada bizen düşen tek yaklaşım ve davranış biçimi şudur: Böyle bir insanın Beşiktaşlı oluşuyla öğünmek..!! saygılar sevgiler.. |
Manyak derecede Beşiktaş lı ama feneri çalıştırırken bu klübe üye oldu sırf taraftara yaranmak için... |
| Türkiye`de Saat: 00:29 . |