![]() |
Beşiktaş'ın aldığı her oyuncuyu beğeneceğim diye bir şey mi var...İhtimal bile vermiyorumki zaten ben bu transferin olacağına, Denizli yapmaz bu kadarını da...Hadi olur yaa, gelir bize, sıralar gollerini, bende tükürdüğümü yalarım, bu kadar basit... |
tamam o zaman sen bilirsin ne diyim.. |
İsim olarak deli dehşet bir transfer olur..Ne yalan söyleyim ben isterim..Ancak gerçekler de ortada..Kilo verirse, sakatlanmazsa, eski formuna dönerse..Se de se..Bir sürü koşul var Ronaldo'da..O şartlar tamamlanırsa, fit bir Ronaldo Türkiyeyi sallar..Ancak o şartların tamamlanması da okadar basit bir olay değil yani..Riske girmeye gerek yok..Alınır alınmaz oynicak, verim verecek adam lazım bize..Soru işaretleri değil..İstediği kadar Ronaldo olsun..Dünya yıldızı olsun..Gelip 2. maçta sakatlanıcak, ortaya yüreğini koymayacak, koşmayacak adamın bizim takımda işi olmamalı.. |
evet bak bu konuda doğru söyledin yüreğiyle oynamıcaksa bu takımda işi olmaz.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
zago bızım efsanefımız...ronaldoda besıktasımıza muthıs bır hava katacagına ınanıyrm |
Fener'e attığı gol dehşetti gerçekten, tek başına dağıtmıştı valla...Dediğin gibi Carew yanlış zamanda gelmişti bize, ona uymayan oyuncular vardı, adamın kafası hariç her yerine top atmıştık, şimdi yine Tello gibi adrese teslim ortalar yapan bir adam var, gerçi o da yetmez tek başına ama hiç yoktan iyidir...Carew gelmez ama bence, adam Avrupa'da oynamak istiyorum diye gitti bizden, tekrardan niye gelsinki... |
kesinlikle dökülen bi takıma monte etmeye çalıştık, keşke gelse dediğin gibi burda futbol adına pek bişi bulamadı kaçtı gitti kendisini kurtardı ... |
Ronaldo artık iş yapmaz bu lig de . Bir kere acayip kilo fazlası var . TÜrkiye Ligi zor lig bence ne krallar geldi gol atamadan gitti. İş yapmaz bence. |
Türkiye`de Saat: 06:24 . |