![]() |
ben hiç ne saviolanın ne ronaldonun transferine ihtimal vermiyorum ama Ronaldo'yu isterdim. Ancak Bobonun yanına. Bobo zaten yanılmıyorsam beraber oynamak istediği forvet olarak ronaldoyu yazmıştı ki Ronaldo bir efsanedir. Sakalığı yoksa kendi hazırlayacağı pozisyonlarla sırf 15 gol atar ki işleyen bir takımda 20yi çok rahat geçer. Baros gelip 7-8 senedir atmadığı golü yarıms ezonda atıyorsa Ronaldo 2 katını atar. Ben şahsen Nobrenin sözleşmesinin uzatılmayıp (madem imzalamadın ne halin varsa gör diyerek) Cisseden boşalan kontenjanla Ronaldonun takıma katılmasını isterdim. Sağlam oldukları sürece Bobo-Ronaldo forvet ikilisi, arkalarında yedek bekleyecek ya da sağ kanatta değerlendirilecek bir Holoskoyla avrupanın doğu bloğunun en güçlü forvet hattına sahip olurduk. |
umut fakirin ekmeğidir:D |
Alıntı:
doğru bir tespit.teşekkürler |
Vay anasını bea, kala kala Ronaldo'ya kaldık... |
bir deli kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış misali...ayrıca bu ülke figer denince oturup düşünmesi gerektiğini hala anlayamadı mı ya?.. |
adam yaşını başını almış ronaldoyamı kaldık!!...Sırf yıldız alıcaz diye nerdeyse jübilesini yapmaya hazırlanan ronaldoyu napalım?...Forma satışlarını düşünüyorsak daha kaliteli bir yıldızla bunu daha fazla bir şekilde gerçekleştirebiliriz!... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben de reklam adına daha iyi birini bulacağmzı düşünmüyorum..Genç yetenekleri Beşiktaş'a kimse kaptırmaz..Baros, Kewell tarzında Avrupada bitik oyuncular da zaten kimseye bişey duyuramaz..Eğer amaç isim duyurmak, reklam yapmaksa Ronaldo biçilmiş kaftan.. |
Alıntı:
Nereye gücün var? :) Paran olsa adamı ikna edebilecen mi peki? Ki paran da yok yani... Ronaldo transferi zaten bir risktir..Bu yüzden cesaret edecek çok kulüp çıkmaz yani..Ama tutarsa da bu transfer mükemmel ötesi olur..Beşiktaş bu riske girmeli mi? dersen..Bence gerek yok..Ama girerse de eleştiremem..Zira Ronaldo geliyor yani..Tabir yerindeyse "boru değil"..:) |
Türkiye`de Saat: 22:38 . |