![]() |
Alıntı:
|
Bence yanlış bir transfer olur yaşı geçmiş hevesi geçmiş havası geçmiş ben beşiktaş gibi heyecanlı idealleri olan hırslı bir takımda ronaldonun iş yapacağına inanmıyorum. Ancak tatile gelir türkiyeye bence. |
Alıntı:
Haklısın..Asıl yöntem bu olmalı zaten..Ama taraftarın sabır, yönetimin akıl koyması gerekiyo ortaya..:) Bu de bizim camiamız için zor gibi gözüküyor.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hacı bakma bizde de sabır kalmadı..Yıllardır sabrediyoz da artık tüketme noktasındayız o sabrı yani..Ama Ernst transferyle umutlandık bakalım.. " Akılları başlarına gelmiştir inş. " temennsindeyiz hepimiz..Bu sene şampiyon da olursak ister istemez olumlu işler yapıcaklardır diye düşünüyom ben de..Vites büyütmenn zamanı geldi..Bunu anlicaklardır ozaman.. |
Sabır kalmadı işte bu yönetim yüzünden o da..:)..Ama dediğin gibi şampiyonluk gelirse seneye daha iyi işler yapabiliriz...Sonuçta bi 15 milyon € Ş.Liginden gelecek, kombineler, forma satışları, reklamlar falan derken 30 milyon € elimizde olacak...Bu parayı akıllı bir şekilde kullanırsak çok iyi şeyler olacağını düşünüyorum ben de, ama yönetimimizin sağı solu belli olmuyor işte, bi ondan korkuyorum..:).. |
Dedigim gibi , Uzun soluk'lu Futbolcu lazim bize , bu adam degil.. |
Alıntı:
|
çok ii forvet alınsa ii olur bu haliyle bile |
ikinci ailton faciasi yasanmasin amaaaaaaaaaaannnnn |
Türkiye`de Saat: 00:31 . |