![]() |
Hala fazla kiloları belli ediyo kendini..Ama yine de adamın kalitesi ortada..Her türlü iş yapar..Avrupada attığı toplam gol 2 insan eli parmaklarını geçemeyen Baros bile bu kadar iş yapıyorsa; Ronaldo gibi zamanında mevkisinin ilahı bir isim takır takır oynar walla.. Sakatlanma riski büyük..Benim korktuğum o..Ama o risk de alınabilir yani..Ronaldo sonuçta.. Bobo'yu satarsın; Nobre-Holo-Batu-Ronaldo...Al sana forvet..Ronaldo sakat olsa bile pek sorun olmaz yani..Ama bi de iyi tarafı var; sakatlanmayan, kilolarndan kurtulmuş fit bir Ronaldo hayatının golünü atar bu Ligde bence.. |
bence yaşı büyük ama çok tecrubeli gelirse 2 yıl aralıksız oynar |
Denizli istemezya :D alsalarda oynatmaz bence :D |
Evet diyenler olabilir, normaldir...Ama ben gelmesini istemem Ronaldo gibi birinin... |
keşke gelse ya bewn çok isterim sonuçta o zamana kadar kilo dene bişey kalmıcak çalışırsa oynarsa özel antremanda yaptırılır tabi denizli hocamız ne derse o olur ama bn isterim çok |
Valla gelmesine gelsin bencede ama oynarmı orası muamma.zira düşünemiyorum ronaldoyu eskişehirde,sivasta falan |
ben yokum diyorum |
Adam tam bir bidon..sizleri anlamıyorum...sırf hava olsun diyemi bu bidonun alınmasını istiyorsunuz... |
Başta gelmemesinden yanaydım ama bize cevabını futboluyla verdi.Kesinlikle gelmeli yaw.:)Bizde almalıyız... |
Kim Hayır Derki ; Sonucta Futbolcu ve Zamanında Kendini Kanıtlamış bi futboLcu , En azından 2-3 sene Daha hizmet edebilir. |
Türkiye`de Saat: 00:29 . |