![]() |
Arkadaşlar,Konyaspor maçında Veysel bizim Zapo ya 10 metrede 3 metre fark atmıştı..bu Veysel in hızlı olduğunu değil Zapo nun akselerasyonunun zayıf olduğunu gösterir..Video da da, aynı gerçek söz konusu,Ronaldo gerçekten koşu yeteneğini kiloları sebebi ile kaybetmiş..adım açıklığına dikkat edin son derece kısa..yani "fule" li koşma yeteneğini de kaybetmiş..Ama yanındaki adam sırtı dönük yakalandığı ve reaksiyon süresi uzun olduğu için yetişemiyor..Adam benim düşmanım değil ki neden kötülüyeyim.Adam ritmini kaybetmiş..İyi bir Ronaldo zaten bizde değil,İnter de,Realde vs..oynar..ve oynadı da..Ama şu anda tam bir bidon.. |
Gelsin tabi ywa forvetlerden çorba yapcaz zaten yakında...Hep forvet getiriyoz nedense... |
bu haberin doğruluk oranı nedir ki ronaldo gelioda biz istemiyoruz :D... öyle bir şey olursa 1 saniye beklemesinler alsınlar... |
Ronaldonun Besiktasa gelmesi buyuk reklam olur ama bence takimin ahengini bozar.. Ortega, Anelka ve Lincoln ornekleri ortada.. |
Alıntı:
|
Attığı bu gol de nar var anlamadım, adamın koşu yoluna doğru güzel bir pas atmışlar o da bunu değerlendirmiş...Savunmadaki adamın ona yetişmesi imkansız zaten, çünkü hazırlıksız yakalanmış adam, Ronaldo arkadan hızını almış bir şekilde geliyorken savunma adamı daha yeni hareket ediyor, bu ikisini nası birlikte değerlendirirsiniz, avantajlı olan elbetteki Ronaldo'dur, buna da yetişemeseydi bari....Hem bu attığı golleri Brazilya'da atıyor, kendi vatanı, daha serbest orda, herkez onun ayağına bakıyor vs...Burda öyle mi olacak sanki, adam bi bara gitse peşinde basın ordusu, bi maçta yüzde yüzlük bi gol kaçırsa öbür gün gazetelerde manşet, zaten Brazilya'da bulduğu pozisyonları burda bulamaz kesinlikle...Hem adam buraya 90 kilo olarak gelse bile 2-3 hafta sonra 100 kiloyu geçer yaf...İstediğiniz kadar videolar vs. gösterin, ne mal olduğu ortada bu adamın...Her golünden sonra da buraya videolar eklenecek anlaşılan... |
vallattiğim seyrettiğim kadarı ile koşu yeteneğini de kaybetmiş..yani küçük adımlarla koşuyor.. |
ronalda sampıyonlar lıgınde bızı ucurur |
ronaldo sampıyonlar lıgınde bızı ucurur |
sürekli sakatlanmasa ronaldo rekorları altüst eder ama heran sakatlanabilir korkusuyla... Ancak fatih,sercan,mevlüt gibi yerli yedeği süper olur. |
Türkiye`de Saat: 20:49 . |