![]() |
Ronaldo'nun ölüsü bu ligde gol kralı olmaya yeter.Zaten kilolarından da kurtulmaya başladı, formunu da yakaladı.Yönetimin elini biraz çabuk tutması lazım.Zaten biz ne kaybediyorsak yıldız futbolcumuzun çok az sayıda olmasından kaybediyoruz.Büyük maçlarda sahneye çıkabilecek bir oyuncumuz mevcut değil.Ronaldo bu eksikliği fazlası ile doldurur.Gelecek sezon büyük ihtimalle şampiyonlar liginde oynayacaz, Ronaldo başarılı olur. |
ronaldo dun yine 2 gol atti takimini brezilya kupasinda bir ust tura tasidi :) |
ronaldoyuda ıstemıyoruz ya artık gıder drogbayı fln alırız yada ıbrahımovıcı |
BENDE İBODACA ARKADAŞIMA KATILIYORUM... SAVİOLA KESİNLİKLE TERCİH EDİLİR........ |
Ronaldo'nun gelmesini isterim.Ronaldo'yu istemeyenler madem o kadar iyi baskaları neden istemiyor diyor sonrada Saviola diyorlar.Saviyola'yı başkaları neden istemiyor?Bu bakış açısıyla bakarsak olmaz.Ronaldo'yu tartısmak yersız olur.Bobo çok mu koşuyor sanki?Ronaldo bu haliyle daha hızlı koşar.Zaten bitirici vuruşlarını tartışmaya gerek yok.Kaldı ki forma satışlarıyla maliyetini karşılar zaten.Alınabiliyorsa kesinlikle alınmalı. |
ne işi var ronaldonun hatalı bir transfer olur ama zannetmiyorum almazlar |
daha genç ve daha sağlıklı adam lazım bize ama 1 sene gelip oynarsa da fena olmaz... |
ronaldo transferi elbetteki çok şık olur burada bakıyorum da herkes spor yazarı ağzı ile yazıyor...amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok Ronaldo türkiyede leblebi gibi gol atar da önemli olan bu adama servisi kim yapacak delgadomu....alsınlar yanına riquelmeyi bakın neler olur |
B planı Ronaldo http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...RONALDO423.jpg Attığı gollerle gündeme gelen ve ismi Brezilya Milli Takımı için geçen ‘Fenomen’ lakaplı golcüye Denizli karşı çıkıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, “Ronaldo’nun şu anki durumunu tam olarak bilemiyorum. Dizindeki rahatsızlık, futbol kariyerini çok olumsuz yönde etkileyebilir. Biraz daha bekleyelim. Şampiyonlar Ligi’nde bize çok kuvvetli bir santrfor gerekiyor. Ne kadar dirençli bir kadro kurarsak, Avrupa’da o kadar başarılı oluruz” ifadesini kullandı. |
Ronaldo Transferleri Tek Başlıkta Toplandığından Birleştirildi. |
Türkiye`de Saat: 11:23 . |