![]() |
Alıntı:
|
ya ailton bir sezon öyle oynadı ve alındı ronaldo bir sezon değil kaç yıl ben hatırlamıyorum sen söyle istersen haa dur bakıyım 3 yıl zaten yılın fıtbolcusu seçilmiş kıyasladığın oyuncuya bak kalitesi yeter başka bişey demiyorum.. |
Futbolu bırakmasa Romario'yu da istersiniz siz o zaman, onun da geçmişi parlak ne de olsa, forma sattırır, kombine sattırır... |
rivaldo oldu ronaldo da kesin öyle olur öylemi mantık bu mu ? :) ayrıca orta saha bütün yükü çeken oyuncu tipidir ronaldo 2 maçta 1 gol atsa bize yeter haa daha çok atar o ayrı tabi ronaldodan dünyanı kurtarmasını bekleyemeyiz sadece golcü adam gol atsın tmam işte ama rivaldo frikik atsın istersin oyun kursun istersin asist yapsın istersin süpriz gol atsın istersin.. o yaşta bunu yapamayınca tabi gayet normal biz ronaldodan sadece 2 maçta 1 gol atmasını beklemişiz çok mu ? |
Alıntı:
|
böyle bir 3lüyü rüyamızda görürüz ancak |
bak ne diyorum sadece 2 maçta 1 gol atsa ki bence kesin atar 17 gol atmış oluyor ligte arkadaşım attığı goller zaten ekstra diyorum ve evet kombinede sattırır formada sattırır alacağımız yıldız oyunculardada yol açar bu açı bnm için açıkçası daha önemli |
bi gelirse 5 sene filan kurtulamayız o yaşda verili olacağını düşünmüyorum verimli ols zaten şimdi ii bi futboll takımına olur |
daha yeni gitti corintiasa antreman fln yaptı yeni yeni toparlanıyor 1 maça fln çıktı ya gerçekten formunu yakalayabileceğini düşünüyorum ben adrianoda onun gibiydi toparladı ama interde şimdi gayet iyi oynuyor |
2 maçta 1 gol atsın demek bize kolay geliyor, ama olmuyor işte, kolay değil o kadar, kimler geldi bu ülkeye, ama gol kralları kimler oldu bi bakın, Serkanlar, Zaferler, Semihler oldu yaf gol kralı..:)..Elbette forma satışları kombine satışları da önemlidir, buna bir şey dediğim yok zaten, ama sportif başarı olmayınca ne yapim ben forma satışını falan..:).. |
Türkiye`de Saat: 20:44 . |