![]() |
ya ronaldo kalitesinde kim geldi türkiyeye bi carlos geldi bi ortega geldi kim geldi başka biri orta saha biri sol bek ?? kim bana isim ver guiza mı :) |
corıntıas da coşar bize gelice tıkanır |
ya tabiki garantisi yok tabiki riskli ama değer bence ya ronaldo bu sonuçta ne biliyim yanii |
Futbol olarak ne faydasi dokunur bilmiyorum ama reklam acisindan süper olur! |
Alıntı:
|
evet ama dışarıya verilen paraların haddi hesabı yok bu riske girersin eğer ki tutarsa ronaldo prestij artar şampiyon yapar herey olur zaten parasını forma ve kombineden çıkarır merak etme :) |
Alıntı:
|
evet başarıları var doğru söylüyosun ama sencede değmezmi riske girmeye ya güzel oynarsa hakkaten form tutarsa bizi ligte bi kere kesin şampiyon yapar avrupadada bir yerlere getirir emin ol ve anelkayı unutmuşum doğru söylüyosun ama anelkada çok aylak bir adamdı yaa oynamıyodu canı isterse oynuyodu tabi ronaldo nun böyle yapmıcağını bilemeyiz ama futbol oynamayı seven bir yapısı var diye biliyorum bilmiyorum yaa bence yönetim alsın ronaldoyu dediğim gibi zaten formadan ve kombineden parasını çıkarır o :) |
BEnce süper transfer olur, hele kendini bulursa ucurur bizi, forma satisindan parasi cikar zaten:) |
sonra beşiktaşa yaramzsa 5 sene gönderemeyiz artık |
Türkiye`de Saat: 13:09 . |