![]() |
çarşamba belli olyormuş |
hadi hayırlısı olursa bir yabancı hakkımız daha olacak. bu süper bişi olur. |
inşallah olurda defansa bir tane sağlam adam alırlar bu defansla avrupada pek iş yapılmaz gibime geliyor |
Bana da Türk olacak gibi geliyor ama milli takıma alınacağınıda sanmıyorum çünki o mevkide gayet iyi futbolcular var zaten girmesinde her türk olan milli takıma mı girecek :) |
Dün gece Habertürk'te altyazı geçti. Nobre'nin Türk olma izni başbakanlıktan geçti diye. Ayrıca Ricardinho ile görüşmelere başlandığı bilgisi verilmiş Borsaya.;) GELİYORUZ |
adam eskiden tam bir ezikti sarı lacivert formayla. şimdi adı bile mert oluyor yavrum bee. şaka bi yana ben hala karşıyım kendisinin türk statüsünde oynayacak olmasına ama benim karşı çıkmamla olmuyor tabi. |
Alıntı:
Beşiktaş’ta sıcak gelişmeler devam ediyor... Fenerbahçeli Marco (Mehmet) Aurelio’nun Milli Takım’a seçilmesi sonrasında Marcio Nobre için Türk vatandaşlığı başvurusunda bulunan Siyah-Beyazlılar, bu konuda hayli yol kat etti. Yönetmelikte yer alan ‘5 yıl Türkiye’de bulunma şartı’nı da, ‘ülke tanıtımına katkı’ maddesiyle bertaraf etmeyi planlayan yöneticiler, “Nobre’ye A Milli Takım’ın ihtiyacı var. Zaten Fatih Terim’in bu yöndeki talebi de ortada. Marcio, Türk statüsünde mücadele edecek, Ay-Yıldızlı formayı da sırtına geçirecek” diye konuştular. |
son aldığım habere göre tv den nobrenin türk vatandaşlığına geçisine onay verilmiştir haberi yayınlanmış. |
inşalla nobre türk watandaşı olur birde yattarada olur |
eee mesai saati bitti hani nobre nin türk oldu açıklaması? |
Türkiye`de Saat: 17:24 . |