![]() |
bu takım 1-2 hafta içerisinde herkesin istediği koşan savaşan takım olacak hani hep deriz ya böyle oynasında yenilirse yenilsin diye işte öyle olacak nitekim dün yetmiş dakikaka aynen öyle oldu ricardinyo nun gelişi ve 1-2 hafta zaman la bu takım yenilmez bir armada olacak bence.... |
Zamanla daha iyi olacağız.Ama birde esrar tezahüratları olmasa keşke |
beşiktaş taraftarına hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmak yakışmaz.ben bunu geçen hafta da imaa etmeye çalışıyodum zaten.takımı takım yapan taraftardır,bizler ümidimizi yitirirsek takım ne yapsın. |
Verdi Tabi Vermez Olurmu Hic... Ricardinhoda geLsin CooOk Yüksekten Ucucaz :):):) |
ben besıktasımız ılk defa kanatlardan orta yaparkan ızledım ayrıca burak yılmazı da kutlarım muthıs oyun cıkardı |
Son 10 dakika hariç takım çok iyiydi. |
valla ben çok beyendim takımı..özellikle ilk yarı çok baskılı oynadılar..böyle devam ederse yeni takviyelerle birlikte kimse tutamaz bu takımı..avrupada ses getiririz.. |
ya kazayla hayıra tıkladım puff :( inşallah geleceğimiz çok iyi olacak, inanıyoruz.. |
Bu Oyunla Biz Hem Turkiyeyi Hemde Avrupayi Sallariz Bide Sol Kanat Geldimi Kimse Durduramaz Biziiiii |
Takım daha çok yeni ve genç bi kaç tecrübeli isimle daha da gelişeceğiz...Ricardinho iyi bi transfer ve tecrübeli de o da eklendiğinde kadroya seyreyleyin Beşiktaşı ;;) |
Türkiye`de Saat: 11:01 . |