![]() |
Colman Harekâtı http://www.fotospor.com/images/stori.../31colman1.jpgTrabzonspor’un Arjantinli futbolcusuna talip olan Beşiktaş hiçbir fedakarlıktan kaçmayacak. Futbolcu, gerekirse takas yoluyla alınacak. Yeni sezon için daha iyi kadro kurmayı hedefleyen Beşiktaş’ta Trabzonspor’un orta sahadaki beyni Arjantinli Gustavo Colman listenin başına alındı. Delgado’nun İtalyan kulübü Fiorentina tarafından istenmesi üzerine Kartal’ın Colman’a yöneldiği belirtildi. Ayrıca Cisse’yi de elden çıkarmayı planlayan Beşiktaş’ın Colman’ın takıma kazandırılması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı kaydedildi. Bu sezon Bordo-mavili forma altında tüm maçlarda yer almasının yanı sıra orta sahada oyun kuran ve zaman zaman ileri çıkışlarıyla da gol atan Colman için başkan Yıldırım Demirören ile Sadri Şener’in bir araya geleceği ileri sürüldü. Denizli’nin yeni sezonda takımda görmek istediği Colman için Beşiktaş’ın Trabzonspor’a ilk etapta takas formülünü önereceği de gelen bilgiler arasında. Kaynak : Fotospor.com |
ne güzel olur takımda iki arjantinli vay be ama delgadodan daha iyi işler yapacağı kesin!... |
fotosporrrr kaynaga bakk :D:D:D |
çıldırtmayın beni be ne özelliği var bunun delgado gidecek yerine basit adam gelecek ben denizlinin böyle ucuz oyunculara kanacağına inanmıyrum ernst olayında gördük |
Yahu Allah Aşkına biraz bilinçli,sağduyulu olun..Ne alakası var..Hergün transfer haberi..Yönetici arkadaşlardan istirhamım Sezon sonuna kadar Transfer bölümüne erişimi engelleyin !! açılan bu tür konuları kapatın..Bu ne saçma Haberlerdir yeter yahu.. |
Her gördügünüz habere inanmayın arkadaşlar ne alakası var haber kaynagı bir kere yüzde yüz Kolpa Fotosporun hangi haberi dogru ya :s |
amma sallamislar be kardesim :) ama colman iyi topcu yalniz bize yetecek bir topcu degil clde perisan ederler bunu |
Tipik Fotospor haberi.Bu Fotospor kadar yalan-dolan üzerine kurulan bir gazete yoktur herhalde yeryüzünde. :banghead: |
yalanin babasi |
Haberi okumadım bile kaynağa bak yeter :D |
Türkiye`de Saat: 22:28 . |