![]() |
Alıntı:
|
bana kimse siyahbeyaz ve sarı lacivertten oluşan ve hakaret dolu pankart açamaz.açarsa ben de her maç ağzıma ne geiyorsa sayarım.topluluk bir şeyler diyorsa da her türlü katılırım.parmak gösterenine de sallarım,sülalesine de sayarım. |
bu tezahuratın Besıktasımıza ne faydası var.Buyuk Beşiktas taraftarına yakısmıyor |
bu tezehurat yeni değilki yılların tezahuratı. hoş değil ama çarşı bu tezahuratı sürekli söyluyor. |
Bu konu burda açıldıktan sonra bu tezeharutın bir daha söyleneceğine ben inanmıyorum.. Konuyu açan arkadaşıda tebrik edrim... |
Bir de beyler biz öncü olalım ve saygı duruşlarında gerçekten sessizce bekleyelim. Alkışlamadan, ne kadar iyi niyetle olursa olsun tezahürat yapmadan.. Ne dersiniz ??? |
cok gussel bı beste ama basın tarafından carpıtılıyor |
kapalı altta yanımda bi adam vardı oğlunu ilk defa maça getirmiş,çocuk çok mutluydu bütün tezahüratlara da eşlik ediyorlardı ta ki o tezahürata kadar :) çok güzel tribüne gölge düştü..ve milletin ağzına malzeme verdik,81 ilin sancağı olayını kimse konuşmadı bile .. |
esrar ve şarap aslına bakarsanız içmesini bilene helaldir :) eski tasavvufçular aydınlar sanatçılar ve bilımum kahır erbabı kullanmıştır bu meretleri :) sorun içmesini bilmekte. e tabi içip içip adamların ailelerinin yakın fertlerine misafirperverlik göstermek ayrı bir olay. anadolu yapısı itibariyle misafirperferdir eh bu durumda :) misafir perverliğide bilmek gerekir bence beşiktaş taraftarıda bunların hepsini bilen adam gibi adamlardır. bu soganı nasıl anladığınızla alakalı birşeydir. evet klasik anlamda bakıldığında baba esrar nedir diyen bir çocuğa cevap vermek o bakış açısıyla zordur ama içmesini bilen yada anlamını kavrayan gerekli açıklamayı yapar. savunduğumdan değil ben hiç esrar içmedim şarabıda çok sevmem rakıdır adam gibi içtiğim oda 2 bilemedin 3 kadehtir ama arkadaşlar esrar ve şarap bu ülkenin bu kültürün içinde olan birşeydir ve beşiktaş seyircisini öne çıkaran şey beslendiğimiz bu kültürdür. buna realist gözle değil biraz tasavvuf gözüyle bakmak gerekir bence. biratz tarih ve tasavvuf ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar anlarlar. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:26 . |