|  | 
| 
 Yeniler İnönü'ye Hayran Kaldı Yeniler İnönü'ye Hayran Kaldı  http://img89.imageshack.us/img89/9743/medyaow6qt3.jpg Baki: Gaziantep maçı benim için inanılmaz güzeldi. Taraftarların çağırması beni çok motive etti. Takım olarak maça çok iyi hazırlanmıştık. İnönü Stadı ve taraftar mükemmel. Burak: Tek kelimeyle İnönü stadı mükemmel. Maça çıkınca taraftarların coşkusu beni heycanlandırdı. Ama oynadığım dakika boyunca hepsinin desteğini arkamda hissetim. Tek vücut olduk. Serdar Kurtuluş: Yedek başlamama rağmen İnönü Stadı’nın atmosferi beni çok etkiledi. özellikle kapalı tribünde açılan pankart etkileyiciydi. Bu birliktelikle iyi maçlar çıkaracağımıza inanıyorum. Runje: Oyunda bu kadar etkisi olan bir taraftar ilk defa gördüm. 90 dakika boyunca destek kesilmedi. Bir 90 dakika daha oynayabilirdim. Herşey çok güzeldi, biz de bu güzeliği 3 puanla süslediğimiz için mutluyuz. fanatik... | 
| 
 | 
| 
 HEP DESTEK TAM DESTEK . her maç böyle tıklım tıklım dolacak stad. Beşiktaş şov var bu yıl. Kıskananlar çatlasın... | 
| 
 stad gerçekten mükemmeldi...inş. hep böleyiz bundan sonra... | 
| 
 gol yedıkden sonra destek azaldi , halbuki o dakkadan sonra daha fazla destek vermelıydık ama genelde superdi taraftar... | 
| 
 Alıntı: 
 ama şunu da eklemem lazım, maç öncesi ve maçın 80. dakikasına kadar çok güzel bi tribün show u vardı. sonunda kazanmak da güzel oldu :D:D | 
| 
 Bu sene bizim senemiz sahada ve tribünde süper olacağız her zaman. | 
| 
 ya herhalde hayran kalacaklar varmı böle bir taraftar dünyada ya övünmek gibi olmasında :) | 
| 
 böyle bir taraftar dünyanın hiçbir yerinde yok..antep maçında taraftar harikaydı gerçekten..inş.hep böyle olur..bu takıma da yansıdı..çok baskılı oynadı ilk yarı..sezon sonuna kardar: HEP DESTEK TAM DESTEK.. | 
| 
 böyle taraftarı bulacaklar hayran kalmıyacaklar.dünya biliyo artık bu taraftarı. | 
| 
 arkadaşlar antep maçında stada girmek için yarım saat kuyrukta bekledim. ve maçın başlamasına beş dakka kala içeri girdim. girdiğimde ne göreyim stad fuul dolmuş maçı izleyecek yer bulamadım. inşallah tüm maçlarımızı full seyrederiz. | 
| 
 artık yenılermıs falan fılan  bu trıbune herkes hayran | 
| 
 ben maci tv de izledim..inanilmaz bi seyirci destegi vardi..helal olsun diyorum.. gyse ve eziklerin tribününden 10 kat daha üstün... gercekten inanilmaz..umarim takim bu sene basariyi yakalar sezon sonuna kadar böle tribünler görürüz.. gerci biz SEVINMEK ICIN SEVMEDIK ama takimda da basari olunca daha bi zevkli oluyor.. | 
| 
 hepmiz hayranız zaten yok böyle bi stad böyle bi seyirci | 
| 
 ben tv den izledim neredeyse spikerin sesini bastıracağız helal bize beee vallaha helal imrenerek bakıyo ezikler ve cinconlar | 
| 
 Dünyada maçtan önce ve sonra takımdan bile daha çok konuşulan tek taraftar Beşiktaş tarftarı.Bu başarıyı ve azmi takıma yansıtabilirsek (ki inanıyorum yakında böyle olacak) ne mutlu bize...:) | 
| 
 ee burası inönü burdan çıkış yok | 
| 
 en büyük taraftar bizim taraftar:D Bu arada delgado ile nobrenin niye görüşleri alınmamış? | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 2-0 dan sonra taraftar rakiplerle uğraşınca her zamanki gibi golü yedik,hala ders olmuyor bize bazı şeyler. | 
| 
 dünya ilk ve  sonnn | 
| Türkiye`de Saat: 11:17 . |