![]() |
Çalma hastalığı "kleptomaniye" AURELIO'YA İLGİNÇ TEPKİ!.. Ali Sami Yen Stadı'nı festival alanına çeviren Galatasaraylı taraftarlar Türk vatandaşlığına geçen ve milli takıma çağırılan Mehmet Aurelio'ya gönderme yaptı. Fatih Terim tarafından milli takıma davet edilen Aurelio ile ilgili olarak taraftarlar 'Mehmet olunmaz, Mehmet doğulur' yazılı bir pankart açtılar. http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0814102601.jpg "Çocukluk döneminde yaşanan olumsuz koşullar sonucu gelişen kayıp yaşantıları insanları kleptomaniye yani çalma hastalığına itiyor." Bu renklilerde kesin bu tip bir hastalık var...:D |
o oyle degıl hırsız u.a BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR |
valla haklısın abi..herh sarı renkte bir sorun var..sarı ortak renk çalmaya sevk ediyo bu salakları.. |
acıyorum.... |
bu kadar olur... yaratyıcılıktan yoksun insanlar puhahah |
Helal cinconlara iyi bi pankart asmışlar |
naapsınlar abileri yetenek yok yazık zaten ezikler bi de siz ezmeyin :D:D:D |
bizen çalsalar da güzel dokundurma olmuş bence. |
ya madem turk oldu en azından turk askerımızın adı olan mehmetcik adını wermeselerdı mesela bicerdower olabılırdı adı yada çitlembik |
Alıntı:
|
Çala çala öğrenecekler işte,yavaş yavaş... |
çalmaktan başka bir şey yapmıyorlar gayfbliler ve ultratravesticinconlar |
abi zihinleri bu kadr basarabilior |
pankart çok güzel ama bu geyseliler tam bir HIRSIZ:mad: |
yetenekleri yok demekki kızmayalım bizde adamlara anlayışlı olalım biraz :-) |
artık gs maçlarında cimbombomum oleyyyy die bi tezahurat duymak istemiyorum sinirlerim bozuluyor, bu kadar da çalınmaz ki bea kardeşim,bu kadar ezik olunmaz ki |
oha yani bu kadar da olmaz.Hic utanmalari da yok bunlarin. YAZZZZIKKKKK:mad: :mad: |
satdlarinda bide cimbombomum oleeeey diye söylüyorlar... galiba bi maclarindada cim bom gol gol gol diye bagiriyorlardi... fenere uyuz oluyoruz ya...aslinda bunlar uyuzun ileri gideni |
bunlar meslek edinmiş çalmayı yapacak bi şey yok:D |
hırsızlar..yatacak yeriniz yok sizin |
Aziz nasıl olduda kendi adını verdrmedi:D:D:D |
Alıntı:
|
ya arkadaşlar büyütmeye gerek yok adam T.C vatandaşı olmayı kabul etmiş sonuçta artık onu da bizden sayıp başarılı olmasını dileyelim zaten çoğu ülke milli takımı yabancılardan kurulu...... |
Alıntı:
|
bunlar zaten herseyimizi calmaya alıstı artık alıstık |
ulan bır tezahuratıda pankartıda calmayın bunlarada ezıklerden bulstı |
harbiden çitlenbik güzl isim |
o deilde dun karsılamalarında ezikler luganoyu besiktasım oley tezauratımız ile karsıladılar yaw .:( |
ben bu pankarti acikcasi komik buldum, mehmet olunmaz mehmet dogulur..ama dogru calinti, benim üzüldügüm sey caliyorlar sonrada caldik diyemiyorlar... |
bunların alayı hırsız be yaww, bulmuşlar birbirini ,sarı renklerle bağdaşmışlar ezikler vede cinconlar ondan sonra biz yaptık biz ettik dünyasında avunup duruyorlar hırbolarrrrrrrr |
Türkiye`de Saat: 03:06 . |