![]() |
Kocaelispor - Beşiktaş (27.Hafta) http://tbn3.google.com/images?q=tbn:...sporamblem.jpg http://tbn2.google.com/images?q=tbn:...BJK_AMBLEM.jpg Kocaelispor - Beşiktaş 10.04.2009 - 20:00 Maç ile ilgili yorumlarinizi paylasabilirsiniz.. |
Cuma günü olmasa kesin gidicektim. Herhalde İstanbuldan gelen olmasın diye cumaya almışlar maçı. |
Risk'li Mac , Kocaeli'nin Lig'den Düsmemek icin Cabaladigini Düsünürsek ve Bizimde Şampiyonluk icin Oynadigimizi Düsünürsek , 2 Takimda Hücum Oynuyacaktir. Erken GOL Bulmamiz süper olur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
abi toraman kart cezalısı zan oynayacak onun yerine ama yinede bu maçı alırız diye düşünüyorum |
Ya zor olacak yada çok kolay kazanacağız bu maçı. İlk 20 dakika içerisinde atılacak gol bizi 3-4-5.gollere kadar götürebilir.Forvetlerimiz gününde olursa tabi:) |
kocaeli ag maçından sonra tamamen çökdü bir daha kalkamaz inş farklı bir galibiyet alıp rahat rahat yneriz |
Alıntı:
|
Umarım farklı alırız maçı... |
Alıntı:
|
Bu Maçıda Alıcaz İnşallah... |
izmitli karttallar olarak macda olucaz hep destek tam destek yenicez yenmek zorundayız başka care yok !! |
bız kocaelı ve bursa es maclarını kazanlım fb macında cok rahat oluruzzzz ve kocaelı bursa ve es es karsı gol ymeden bıraz avarajımızı yukseltmek gerekkkk sıvasın avarajı bızden daha ııııı en uc mactan 6 gol atmamız gerekırrr tabıkıde yemedenn |
Kazanacağız inşaLLah |
3-0 alırız gibime geliyor.Umarım öyle olur:) |
ben bu maçtan çok çekiniyorum. düşmemeye oynayan takımlar çok çabalıyorlar,çok mücadele ediyorlar.ligde hiçbir maç kolay değil |
Cok sakat mac. Kocaelininn son şansı. Herşeyini koyacak. ama kazanıcaz |
kalan maçlar içerisinde belkide en zor maçımızı oynayacağız..Geçen hafta ankara maçında eğer puan alsalarda bizim maç nispeten daha az asılacaklardı ama artık son şansları olduğunu düşünecek olursak keza toromanında cezasınıda hesap edecek olursak zorlu bir karşılaşma beklediğimizi görebiliriz... Denizli sanırım maça zapo - sivok ikilisi ile başlayıp ön liberoda ernst ve cisse kanatlarda ise tello yusuf ile oyun kurmayı hedefleyecekmiş gibi geliyor bana... |
çok zor maç.ligde ki durumlarının kritik olması da bizim ayrı bir dezavantaj. taraftar desteğinide unutmamak lazım.allah yardımcımız olsun.1-0 olsun bizim olsun. her seneden daha fazla şartlandık.bu psikolojiyle ürküyorum her maçtan. allah yardımcımız olsun |
bol gol izlemek istiyorum artık(: |
Ben sadece kazanmak istiyorum, ne olursa olsun kazanalım... |
çekişmeli bir maç olacak. hem maçı almamız hemde avarajımızı yükseltmemiz lazım |
Farklı alıcağız bu maçı arkadaşlar çekinmenin lüzumu yok bu takımın ben en az 2 0 diyorum ve Bobo kendini bulucak bu maçta... |
Yenersek çok iyi olur bizim için.. |
Bobô'nun atacağı golleri izlemek istiyorum:) |
1-0 olsun bizim olsun :) |
farklı bi galibiyet olucaana inanıyorum... ama bu kocaeli için lige tutunmak adına son şanlsarından biri.... inşallah kazanırız.... |
Kısır bi maç da olabilir bol gollü de, tuaf bir maç açıkçası...İki takımda kazanmak zorunda, bunun için de gol bulmak zorunda, ama geriye düştükleri zaman maçı çevirebilmeleri de zor olacak, bu yüzden öncelikle savunmayı sağlam tutup ilerleyen dakikalarda 1-2 atakla golü bulmayı düşünebilirler...Bol gollü de olsa kısır bi skorda olsa kazanan biz oluruz gibime geliyor...0-1 ya da 1-3 bitebilir bu maç...Bobo da geçen hafta atamadığı golleri bu hafta Kocaeli'ye atacaktır...Yusuf'un da geçen haftaki gibi etkili olacağını düşünüyorum... |
Alıntı:
bvu konudan devam edebılırsın ;) |
Kazanalımda fark umrumda değil |
kazanalım da nasıl olursa olsun. |
iddaa 'da 7+ gol verdım :D |
Cuma gunlerini seviyoruz.. Insallah yine oyle guzel bir cuma aksami yasariz.. |
kötü başladık iyi biticek inşallah hadi kartalım gol |
yha gene son dakikalara saklıo bjk kendini... alırız inş bu maçı ki almamız lazım yani! |
3 puanımız hayırlı olsun... |
Kocaelispor 1-3 Beşiktaş Skoruyla Sonuçlanmıştır. |
Türkiye`de Saat: 12:44 . |