![]() |
Kongolu yeni pascal http://actu.football.fr/images/Juin%202008/dieu.jpg haftasonu maçları bakarken standart liege maçına baktım 9 numara mbokani. Adam müthiş sahada basmadık yer bırakmadı maçta 1 gol 1 asist yaptı pazar günü adamı seyrettim bide bizim nobreyi aklıma getirdim sonra adamın istatiklerine baktım çok beğendim son iki sezon patlamış adam 23 yaşında kongolu 1,85 boyunda tam istediğimiz forvet Mbobakinin istatikleri Dieumerci Mbokani Bezua (Standard Lüttich) - Leistungsdaten - transfermarkt.de |
Alırsak " ya tutarsa,ya tutmazsa " diye konuşmalar olacaktır.Forvete ihtiyacımız yok gibi...Ama alınacaksa da kaliteli,tanınmış,yıldız topçular alınmalı... Saviola-Ronaldo gibi...:)Gerçi onlarında ne yapacağı kafa karıştırabilir ama forma-kombine parasına laf atılamaz. Kişisel görüşüm,almamalıyız.:) |
tanımıyorum |
hiç bi bilgm yok :( |
istatistiklere göre güzel'de bu adami kimse tanimiyor , yönetim'de fazla bi ilgi göstermez |
liege bu sene çokdişliydi ama birebir adamları tanımıyorum.uefa cup tada iyi biryerde olurlar diye düşünüyordum |
vallah böyle oyuncularda belli olmuyor.. ya dikis tutururlar yada tuturamazlar... ben yinede bir yildizdan yanayim cünki sampiyonlar liginde önemli isler yaparlar diye düsüniyorum.... bu carew, cisse, saviola gibi oyuncular olabilir.. |
saga ya yattara yata topuz forvete gerek yok bobo var baba gibi biraderr |
Bu kim ya :) |
mbobaki diye isimmi olur futbolcumu duymadım... |
Türkiye`de Saat: 10:31 . |