![]() |
Yok artik Ernst iyi cikti diye butun Almanlari alalim ozaman. Fink kim yaa? Cok siradan bir adam.. Besiktasa Ernst gibi daha tecrubeli ve daha isim yapmis isimler gerekir.. |
ernst in bir model düşüğü biz daha guinti gibi ayağına top yakışan teknik adam istiyoruz |
Rolfes ya da Borowsky ' eyvallah ..ama Fink biraz sıradan olur..Cisse ondan 2 gömlek iyidir..Ancak hep yazdım gene yazacağım..benim gönlüm "KADLEC" te..onu alsınlar..adam ; hem solbek,hem stopper,hem de ön libero oynuyor.. |
At Finke at Finke..:).. Düz bi oyuncu, alınmaz bence... |
m.denizli sanırım bunu aldırıcak fink listede istikrarlı bi oyuncu ama futbolu tartışılır ernstin yanına rolfes veya borowski muhteşem olur bence |
borowski süper olur |
en güzelide başlık olmuş iyiki bir alman futbolcu aldık ve başarılı oldu hemen gazeteler yalan habere başladılar ya bunlar ne kadar sahteker adamlar ya önceden sezon bitince başlarlardı şimdi ilk yarı başlar başlamaz yalana başladılar durun bakalım ne oluyor ya biraz işinizi yapında adam gibi düzgün doğru haber yapon |
on liberolarin afrikali olmasindan yanayim ben abiler ya onlar daha iyi beceriyor sanki bu isi |
Fink ortasahamızın dinamosu:D:D Bütün toplar Finke:D Musa at finke Sait at fine Mehmet boş at Finke Fink nabıyor salak salak bakıyor:D Ne bakıyon olm koş koş:D şaka bir yana iyi oyuncuya benziyor düşünülebilir! |
bosver finki minki... sampiyon ligine daha kaliteli oyuncularla katilmamiz lazim.. ernstin yaninda daha seri ve press yapan futbolcu lazim ernst tabi agri futbolcu... |
Türkiye`de Saat: 11:20 . |