![]() |
Sizce Ricardinho'nun gelişi ile Türkiye ve Avrupa'da istenilen başarıya ulaşabilecek Sizce Ricardinho'nun gelişi ile Türkiye ve Avrupa'da istenilen başarıya ulaşabilecek miyiz? |
neden olmasın. ben bu takıma güveniyorum. eksiklerde hallolursa ve takım ideal 11 ini bulup bi oturursa gelecek 5 seneyi kurtardık demektir.. |
bnce bu takım buuk ıs yapacak yeterkı bır an once ıdeal bı 11 bulunsun we kaynasma donemı cabuk bıtsın |
Büyük bir değişim yaşıyoruz hala inanamıyorum bizim takım mı bu diye :) Vay be inşallah emekler kısa zamanda meyvesini verecektir. Evelallah iki kulvarda da başarı bizi bekliyor... |
Vallahi uyum sorunu yaşanmaz ise kadromuz nobreninde Türk olması halinde alınacak ii bir stoperle mükemmel olur şu an daha takıma ricardindonun katılması bizi 2 misli etkiledi(yecek) ii bir stoperde garanti diyoruz a vrupad başarı zaten ligde şampiyonuz onu söylemiyorum bile |
bence en az çeyrek yaparız en kötüsü turdan çıkarıs |
ins ama DEfansda sorunlarımız var... |
ricardinhonun gelmesi beşiktaşın isminin uluslararası alanda daha iyi duyulmasına yardımcı olur..ve hem türkiyede hem de avrupada inş.başarı getirir..tabi ki takımadaki tek eksik bu deil..savunmadaki eksiklerimizi de gidererek çok daha iyi bir takım olabiliriz.. |
bu sene her kulvarda en iyisini yapacağız.......Avrupa da da en azından ç.final görürüz inş. |
takım biraz daha otursun o zaman bakın rakip mi dayanır |
rıco da geldıgınede hersey tamam olacak o zaman gercek besıktasımızı gorcez |
http://www.turkiyegazetesi.com/image...s/298435_1.gif Ricardinho’nun adı yetti 15 Ağustos 2006 Salı > BİLGEHAN CAN Gelmeden kazandırdı Beşiktaş her konuda anlaşmaya vardığı Brezilyalı Ricardinho’nun transferini borsaya bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na gönderdiği yazıda, Corinthians takımında oynayan Ricardinho’nun transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı. Yapılan bu resmi açıklamanın ardından taraftarlar Beşiktaş Store önünde kuyruklar oluştururken, yeni yıldızları Ricardinho’nun 20 numaralı formasını satın almak için sırayı girdi. Bu arada G.Antep karşılaşması öncesinde Başkan Yıldırım Demirören’in Brezilyalı oyuncunun transferini açıklamasından bugüne kadar 7 bin kombine biletin satıldığı öğrenildi. Birkaç gün içerisinde İkinci Başkan Murat Aksu ile birlikte İstanbul’da olacağı açıklanan Beşiktaş’ın süper sambacısının daha gelmeden kulübüne kazanç sağlaması yönetimi memnun etti. Ailton’a son teklif Ricardinho’nun transferi herkesi memnun ederken, Ailton’a henüz talip çıkmaması moralleri bozdu. Beşiktaş yönetimi, sabah idmanlarına katılan ancak akşamları Ümraniye’ye gelmeyen Ailton hakkında noter huzurunda zabıt tutturdu ve 10 bin dolar para cezası kesti. Yönetim Ailton’a son bir teklif daha getirerek, Brezilyalı’ya alacaklarına karşılık bonservisini bedelsiz vermeyi teklif etti. Ailton’un bu teklife sıcak baktığı ve menajerine bu gelişmeyi bildirdiği öğrenildi. Ailton’u en hızlı şekilde göndermeye çalışan yönetim, Ricardinho’yu ise Denizlispor maçına yetiştirmeye çalışıyor. Bu arada Beşiktaş’ın diğer sambacıları Kleberson, Nobre ve Bobo yeni transferle ilgili olarak, “Onu anlatmak kolay değil. Beşiktaş taraftarı Ricardinho’yu izlemeye doyamayacak” diyerek övgü dolu sözler sarfetti. |
defansta oturusa eğer bu takım avrupadan da türkiyeden de kupayı alır |
bu defansla avrupada işimiz yaş ama türkiyede başarılı oluruz |
PSV'den de Alex'i aldık mı bu iş biter. Yalnız harbiden defansın ortasına süper bir yabancı stoper şart...Ali Tandoğan da giderse sağ kanata da alternatif bir adam lazım olacak.. Serhat Akın olabilir mesela... |
kadro guzel ama ii kurulursa iş yapar.. bence şu kadro uygun runje serdar toraman gökhan zan deli ibo koray kleberson delgado ricardinho nobre burak yılmaz |
sağlam bi stoper alınırsa,bizi kimse tutamaz benim görüşüm bu... |
Bu Sene Hem Lig Olsun Hemide Avrupada Uefa Kupasi Olsun Getireceyiz kupalari Evimize!!! |
Alıntı:
|
takımın artık bi eksiği yok,gerçek beşiktaşı herkes görecek... |
ueafa da final oynayan takımları gördükten sonra. neden olmasın ki. çok iyi bi kadromuz var. defansa yabancı stoper gelirse. yarı final oynarız bence |
efed bncede eufa kupasında fınal oynarıs bu kadro ıle inş bu yıl hersey cok gusel olacak bu yıl sadece kupalarla bız warıs |
bundan sonra hersey tiganaya bagli kimse yönetime sic bulamaz insallah basarili oluruz |
tek eksiğimiz defans bakın görün hatta görsünler beşiktaşı avrupa ayakta alkışlayacak ve futboluyla beşiktaş bizi hüngür hüngür ağlatacak.özlediğimiz günlere döndük arkadaşlar inanın buna yürekten inanın |
defans ya da önlibero da sorun var burayardan biri halloldun mu kim tutar bjk yi bu sene bizim yılımız olacak |
net bi şekilde yazıyorum türkiye kupası ve şapiyonluk zor değil alırız uefa da da guruptan çıkar 2 tur daha oynarız die düşünüyorm |
inşaallah ... en büyük temennimiz uefa ve (euro) süper kupayı almak. |
türkiyede ilk 2.. uefada gruptan çıkarız. çeyrek final zor ama neden olmasın. http://www.resimturk.net/out.php/i1564_bjks.gif |
takımın biraz daha oturması lazım |
Bence ricardinhoyla takım daha agresif ve daha savaşan bir havaya bürünecek...Takımdaki tecrübeli oyuncu eksiği de ricardinhoyla tamamlanmış olucak...Sonuç olarak da ligde ve avrupa da başarı kacınılmazzz... |
Alıntı:
|
Bence besıktas turkıyede basarlı olur avrupada basarı ıcın zaman lazım |
Temennimiz Bu Zaten .inşallah Başaracağiz |
ricardinho bu takımı tepelere çıkaracak kadar kaliteli bir oyuncu |
Türkiye`de Saat: 14:42 . |