![]() |
Gökdeniz bombası fotomaçın iddiasına göre rubin kazanda forma giyen gökdeniz karadeniz beşiktaşın transfer listesinde yer alıyor.Şampiyonluk yürüyüşünü emin adımlarla sürdüren Beşiktaş, Türk futbolunun önemli yıldızlarından Gökdeniz Karadeniz için sürpriz bir operasyon başlattı. Fotomaç'ın yaptığı habere göre, siyah-beyazlı yönetim geçtiğimiz günlerde, Rusya'nın önde gelen kulüplerinden Rubin Kazan'ın kapısını çaldı ve Gökdeniz'in şartlarını sordu. Rubin Kazan yöneticileri, 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki futbolcu için 8 milyon euro'luk bonservis bedeli talep etti. Bu rakamı çok yüksek bulan Beşiktaş indirim yapılmasını istedi. Pazarlıklar sonucu Ruslar, 7 milyon euro'ya inince, olumsuz başlayan görüşme olumlu sonuçlandı. Beşiktaşlı yöneticiler masadan kalkarken, Rubin Kazan yönetimine, "Sezon sonunda tekrar görüşeceğiz ve o zaman bu transfer bitecek. Unutmayın, bize söz verdiniz" dedi. Siyah-beyazlı kulüp, Gökdeniz'in maliyetini, Şampiyonlar Ligi'ne katılması halinde elde edeceği 10 milyon euro'luk ayakbastı parasıyla karşılamayı planlıyor. |
Aslında iyi olur ama çok para gerekir.Bonservisi çoktur.:) |
Kaliteli olduğu tartışılmaz...ama o paraya Holasko ve Serdarın olduğu yere adam almak akıllıca olmaz.. |
Gökdeniz Denizli'nin sisteminde çok iş yapar, sever o da zaten bu tip oyuncuları, evet 8 milyon € bence de çok ama 6 falan iyidir yine...Alabilirsek çok iyi bi transfer olur valla... |
Valla kaynak Fotomaç olunca akıllarda soru işareti oluyo .. Doğru bir haber mi bilemem ama alınırsa faydalı olabilir tabi ki.. |
en fazla 5 6 milyon euro daha fazlası verilmez |
fotomac yazdiysa yalan haberdir, hep uydurma haber yapiyor zaten. |
Gerek yok, iyi bir ön libero almak lazım bir de sol kanat |
gökdeniz iyi olur tabi şuan form durumu nedir bilmiyorum. ama haberin kolpa olduğuna bahse girerim. caner-gökdeniz-f.tekke bunlardan 2 sini alsak iyi olur ama çok para. tabi şunuda düşünmek lazım ş.ligi parası + satılacak futbolculardan gelecek para (bobo+holosko+delgado+zapo) + transfer bütçesi çok iyi transferler olur. ismi geçen adamlar çok iyi adamlar. karim hagui olsun marcell olsun mükemmel katkı yaparlar. ama ben bu yönetimde o kapasiteyi o vizyonu görmüyorum |
bomba haber ancak bomba gasteden çıkar :D kolpa gaste haberlerine inanmıyoruz ! |
Yerli oyuncu kalitesini arttırmalıyız ama gökdeniz pahalı gelir,holosko yedek kalırken hiç gerek yok sağ açığa. |
iyi bir transfer olur ama bukadar para basipta holosko serdar ozkan ekremin oldugu kanada adam almak cok mantikli gibi gelmiyor bana hani topuzu alsak bari adam joker gibi bek bile oynar olmadimi koy ernstin yanina on liberoluk yapsin ama gokdeniz duz oyuncu sag aciktan baska yerde buyuk isler yapamaz |
Hiç gerenk yok bence. M.Topuz daha mantıklı. bence bu sene kayseri M.Topuzu satıcak.ciddi bir form düşüklüğü yaşıyor ve kayseri onu satmazsa sıradan bir futbolcu haline gelecek. beşiktaşta coşabilir tekrar. |
asparagastır bu haber ya... ben gökdenize sıcak bakmıyorum ayrıca... |
takımın standartını düşürmeye ne gerek var gökdeniz beşiktaşta oynayamaz, ahı gitmiş vahı kalmıştır |
erkandan daha iyi verim alıcaamızı düşeniyorum ben.... bu transfere geek yok o yüzden... |
4 milyon eurodan fazlası çok |
tansferde astronomik rakamlar dönmemeli, karadeniz'in yeteneğini biliyoruz ama takımda iyi alternatifleri olan bir pozisyon için bu kadar miktar verilmemeli... |
bence yalan haber |
yalan haberdirr ya inanmayalim |
fotomaç:D... |
yalan haber oldugu kesin ve iyikide yalan haber...gökdeniz besiktasa yakisan bir futbolcu degil fb veya gsye yakisan bir futbolcu...cünkü mazisi iyi degil..ben sicak bakmiyorum |
sıcak bakılıcak bi yanı yokki zaten feyk bi habrer :) |
iyi bir futbolcu ben Beşiktaşımıza gelmesini isterim tamam mazisinde yanlışlar var ama cezasını çekti uzatmaya gerek yok olayı . |
iyi olur bence |
istemeyiz kuponcu gökdenizin ne işi var bizde boşverin bunları fotomaçın uydurmaları. |
Türkiye'de Trabzondan başka takımda oynamam demişti Gökdeniz..Bence Avrupa'da daha iyi bir lige transfer olur..Beşiktaş'a gelme gibi bir ihtimali yok bence.. |
Alıntı:
|
bence 8 mılyon € cok fazla degmez o paraya cok kalıtelı futbolcular bulabılırız yurt dısından hatta o paraya ıkı tane bıle topcu alabılırız..... |
Gelsin Gokdeniz Valla |
gercı fotomacada ne kadar guvenılır ya adamlar ezıkbahce dergısı resmen :) |
inanmamak lazım böyle haberelere Fanatik ve Fotomaç hergün yeni birini transfer ediyor zaten |
Bu transferin olmasını çok istiyorum, tam sistemimize uygun bir oyuncu Gökdeniz, Tello'yu kullandığımız yerde onu kullanabiliriz, çok daha verimli olur bence...Denizli de sever bu tip oyuncuları zaten, bence 5-6 milyon €'da ideal böyle bi transfer için... |
bu bomba elimizde patlar hiç gerek yok bu adama!!... |
erkanı takımda tutalım daha iyi.... |
yalan haber ya inanmayalim böyle dandig haber icin fikir bile yurutmeyelim derim |
gelmesin artık eski formunda değil |
gelyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
gökdenizi alacağına al tuncay şanlıyı tıkanan maçlarda sırtlasın takımı |
bi sağ açık oynayan bi futbolcuya ihtiyacımız yokki... |
Türkiye`de Saat: 12:59 . |