![]() |
Haggu'de İşLem Tamam Son Söz .... http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyen Tunuslu stoper Kartal olmaya can atıyor. Top Leverkusen yönetiminde. Gelecek sezon için kolları sıvayan Beşiktaş'ın Zapotocny'nin yerine düşündüğü Leverkusen'in stoperi Karim Haggui'nin gönlü Kartal'da... Devler Ligi'nde vitrine çıkmak isteyen Tunuslu yıldızın Beşiktaş'a sıcak baktığı, siyah-beyazlı yönetimin Alman idarecileri ikna etmeye çalıştığı ifade edildi. |
Top Leverkusenin yönetiminde?? Ne alaka zaten bu sene sözlesmezi bitiyor nereye gitmek istiyorsa gider.. |
taniyormusunuz bu oyuncu'yu ?? iyi bir oyuncu mu ? |
İyi bir oyuncu, keşke alabilsek...Ama son söz Zapo'dadır, o ancak giderse bunu alabiliriz...5 milyon € verdik Zapo'ya, kolay mı hemen göndermek, bence şimdilik çok zor böyle bir transfer... |
Ben Zapo tarzı nispeten çabuk oyuncuları böyle uzun, daha ağır isimlere tercih ederim. Üstelik Haggui'yi rotasyyona sokmak, yedek bırakmak Zapoyu bırakmaktan daha zordur. |
Zapodan pek bir artisi yok..Suan hic oynamiyor Henrique barcelonadan kiralik olarak , Friedrich ve Sinkiewicz oynatiyor..Tabii Zapoyu 4 milyona satabilirsen ve Hagguide pek cok para istemeze olabilir ama bana göre hic gerek yok.. Hep kadroyu degistirmekle olmaz her sene 3 oyuncu gönder 3 oyuncu al istikrarli olmazi lazim..cok önemli |
Bizde normalde ilk 11'de gokhan zan ve toramanla basliyoruz. Sizce haggui ikisinden birinin yerini alir mi ? Ben toraman ve zan'dan cok memnunum, cok iyi anlasiyorlar. Bence defansimizi bozmamak lazim... |
Daha Zapo'nun taksitleri duruyor..Stoper transferi yoktur bence yönetimin gündemnde....Sol bek, ortasaha öncelikli olmalıdır.. |
Zapo,Haggui'den daha iyi.Zapo nereye gidiyor,daha bu takımın kaptanı oalcak?.:) |
haggui zaponun daha uzun boylusu,hava toplarında etkili.Ama zapo daha hırslı,eğer zapoyu gönderceksen çok kaliteli birini alacaksınki zapodan fazla katkı yapsın |
Haggui'den Beşiktaş'a yeşil ışık Karim Haggui Siyah-Beyazlı takıma transfer olacağı yönündeki haberler üzerine, 'Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyorum" dedi. http://www.internetspor.com/data/new...407-haggui.jpg Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen Tunus Milli Takım oyuncusu Karim Haggui, Beşiktaş'a transfer olacağı söylentileriyle ilgili olarak, 'Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyorum' dedi. Haggui, bir süredir Türk ve Alman basınında Beşiktaş'a transfer olacağı şeklindeki haberlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'Türkiye'den bizzat bana bir teklif gelmedi. Benle ilgilenildiğini duydum. Türkiye'de Galatasaray, Fenerbahçe gibi büyük takımlar var. Birçok Tunuslu futbolcu Türkiye'de oynuyor. Henüz bir karar vermedim. Ama sezon bitiminde sözleşmem bitiyor. Beni isteyen takımlar tabi ki var' dedi. 'Türkiye'den bir teklif gelirse cevabın ne olur?' şeklindeki bir soruya Karim Haggui, 'Düşünmem lazım. Bütün tekliflerin en iyisini değerlendirmem lazım. Türkiye'de çok iyi takımlar var. Düşünmek için de benim zamanım var' şeklinde cevap verdi. Türkiye'de oynamaya sıcak baktığını ifade eden Haggui, 'Tabi ki Türk futbolunu yakından takip ediyorum. Geçen sene Galatasaray'a karşı oynamıştık' diye konuştu. div.pagination_detail {width:438px;padding:1px;margin:15px auto; text-align:center} div.pagination_detail div.bg {margin:auto;width:438px;height:25px} div.pagination_detail ul {list-style:none;margin:0;padding:6px 0 0 5px} div.pagination_detail li {display:inline;margin:0;padding:1px 5px 1px 5px} div.pagination_detail li.active {background-color:white} |
sivok gibi dunya capinda bi stoper yakalamisken bu takimin yapacagi sey en az onun kadar kaliteli birini koymaktir yanina haggui kalsin zapo hagguiden daha iyi bence kalas gibi adam ne donebilir ne kosabilir tek artisi hava toplari ondan bizde zaten bitane sivokun 3de biri bile olamaz o zaman gerek yok en az sivok kadar iyi bir topcu olmali yada hic olmadan boyle devam etmeli sag ve sol beke agirlik vermeliyiz oncelikle kesinlikle tas gibi iki bek lazim bu takima |
zapo sivok gelmeden önce alinsaydi sevinirdim ama simdi böyle oyunculara sahibiz gerek yok hagguiye |
takima stoper lazim deyil oraya saten zapo sivok ibo zan idare ediyo bize sol bek birde bomba gibi forvet lazim |
Zapo Varken gerek Yok |
ben zaponun yerine isterim hava hakimiyeti var zan a ne kadar güvenebilirsinizki tek sivokla yürümez bu iş. daha iyisini alabiliyosak alalım ama zor alabiliyolarsa bilicayı alsınlar |
Alıntı:
|
Ya bize golcü lazım ya golcü... Takım tonlagol poziyonuna giriyor. Gol atamıyoruz... |
yani hakkaten bu yönetici ne düşünür hiç anlayamıyorum,yani Haggui dediğin adamın Zapo dan üstünlüğü nedir,lütfen söylermisiniz? yani rio ferdinand gibi, Ayala gibi adam alacaksındır anlarım değiştirir zaponun bonservis sorununa deger ama aynı tarz adam için ve daha iyisi olmadıgına kesin inandıgımız bu Tunuslu eleman için bu kadar parasal riske girilirmi yahu? Allah akına menajerlere mi çlışıyorsunuz ,yazık günah ya, lütfen hiç biriniz duydunuz mu bu Haggui ismini? |
aklıma gelen tek şey fink ve haggui bonservisi olmadan alınacak zapo-delgado-bobo nun satışından gelicek para + bütçe+ cl parası ile 2 de kral transfer yapılması geliyor (jansen-mehmet t. gibi ) |
Alıntı:
|
defansa gerek yokk forvet alsın lar tekke ! |
zapo bencede haggui den daha ii haggui alınırsa gereksız transfer olur bence |
Bence ;Bobo, Delgado ve Zapo satılıp,golcü bir santrafor,iyi bir sol kanat(yerli olursa ii olur) oyuncusu ve M.Topuz alınsın yeter de artar bile.. |
Alıntı:
|
M.Topuz da yaramazsa kim yarayacakmış...Onun gibi mücadele eden, adama sağlam giren oyunculara ihtiyacımız var bizim, toplara da iyi vuruyor, mutlaka almalıyız onu bence de... |
| Türkiye`de Saat: 02:42 . |