![]() |
Istanbul BB 2-1 Besiktas Beşiktaş, Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı hazırlık maçını 2-1 kaybetti. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor 20. dakikada Cafer Can Aksu ve 45. dakikada İbrahim Parlayan'ın golleri ile 2-0 öne geçerken, Beşiktaş 65. dakikada İbrahim Kaş'ın golü ile farkı 1'e indirdi. Geri kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. SAHA: BJK Nevzat Demir BEŞİKTAŞ: Murat Şahin (Ramazan Kurşunlu dk. 45), İbrahim Üzülmez, Mehmet Sedef (Soner Ergençay dk. 55), Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş, Koray Avcı (Aytunç Aytemur dk. 45), Ali Tandoğan, Delgado (Onur Çelik dk. 60), Kleberson (Ali Güneş dk. 45), Nobre (Kenan Özer dk. 60), Bobo (Can Erdem dk. 45) İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Mehmet Ali Tunç (Haluk Güngör dk. 45), Rızvan Şahin (Efe İnanç dk. 45), Bekir Gür (Tayfun Seven dk. 45), Volkan Koçaloğlu (Mert Korkmaz dk. 60), Ekrem Ekşioğlu (Fikret Karadeniz dk. 45), Ünal Alpuğan (Volkan Temel dk. 45), İlhan Şahin (Metin Hartamal dk. 45), Cafer Can Aksu (Mahmut Tokdemir dk. 45), Sertan Eser (Erkan Ferin dk. 45), Ali Gültiken (Mülayim Erdem dk. 45), İbrahim Parlayan (Uğur Işıkal dk. 45) GOLLER: Cafer Can Aksu (dk. 20), İbrahim Parlayan (dk. 45), İbrahim Kaş (dk. 65) |
Cafercan şu an Türk futbolunun en yetenekli genc futbolcusu bence. 87 doğumlu. gese onun kıymetini bilemedi. geleceğin Raul'ü. Umarım Tigana onu farketmiştir....wonderkid ;) |
Cafercan kiralık olarak oynuyor diye biliyorum.
|
bnde ole bılıorum efed gercekten cok ıı bı forwet olacak aslında onuda besıktas da gormek ısterım |
betyler biz bu takıma yenildik yane ben bu maçı paf takımlarının maçı dıodum kadroda as takım ouncularıda var!... nolcak ya böle istikrarsız gıdıozz |
yaw pazar mac var..as futbolculari neden oynatmis |
belediye cok oyuncu degistirmesine karsin bizi yendi... umarım bi tesadufdur. |
oyunu görmeden bişi diyemem...sadece şanssızlıktır heralde... |
acaba nasıl oynadılar ızlemedıgım ıcın yorum yok |
maçı izlemeden bişi demek olmaz..ama netice pek iç açıcı deil..bir hazırlık maçı olsa da galibiyet olmalıydı.. |
eyy gıdı murat sahın :mad: :mad: |
ciddiye almadılar heralde ama almaları lazımdı |
Bu maça fazla kafa yormayın arkadaşlar. Motivasyon problemi var. Genç oyunculardan kurulu bir kadronun bir lig maçına yada kupa maçına hazırlanmasıyla bu tip hazırlık maçlarına motivasyonunun aynı olmasını beklemeyin. Ben bu skoru önemsemiyorum. Sakin ve sabırlı olun. |
yadek kadroyla çıkmışız maça olsun rico delgo klebi mert hepsi aynı anda kadroda da olsun ligin tozunu atarız |
bu macta herkes soruyor neden delgado falan oynadi diye, herhalde delagado oynayacak cunku adam hazir degil. boyle maclarda hazilanacak iste, score onemli degil, adam condisyon falan depoliyor ve mac ritmi kazaniyor |
aslında hazaırlık maçlarında yenilimek iyi bence. takım sirkeleniyor mağlubiyet alınca, ligde yenileceğimize hazırlık maçlarında yenilelim... |
Alıntı:
bu arada bu yenilgiler çok güzel oluyor, çünkü yeni kurulan bu takım iyi bir sonuçtan sonra hemen ayaklarını yerden kesiyor, mücadele etmeden mahalle takımını bile yenemezsiniz, son transferlerden sonra ayaklarımızın biraz yere basması lazım... |
ramazan yedek olsun daha iyi |
abi bu hicbisi demek oyuncularin 3de 2si yedek ve paf örnek kenan... |
istikrarsızlık ii deil. delgado nobre alayı oynamış naapcaz yaw. |
Türkiye`de Saat: 11:26 . |