![]() |
ne alaka ya delgado öyle bişey demez zaten diyeceğiz şey belli ricardinhonun gelmesi ile çok daha güçlendik |
saçmalık yaw arkadaşalr ben sıze ne dıyorum spor gazeteıs almayın aldırmayın hepsi eziklerin elinde... gidin bjk tvyı izlein orda yazar hersey bjkemle igli hem reytıng yaptırrısınız...almayın gazete maste |
Satılmış medya ugraşmayın ulan bizimle Yönetimiz iyi güzel transferler yaptı adamların dibi düştü |
ne rekabeti ricardo delgado yanyana omuz omuz omuza oynayacak. tigana salak mı ricardoyu yedek bekletmek için alsın veya delgadoyu yedek yapsın. kıskanmayın ulan geliyoruz!!! |
bence iyi anlasamayacaklar ama hayirlisi ... |
bide rico nun sol kanat olmadığı yazılıyor doğru asıl mevkiisi sol kanat değil ama bu adamı nereye koyarsanız orda oynar ezik medya alexten iyisinin beşiktaşa gelmesini cekemiyor neyse cevaplarını alırlar 1-2 haftaya |
iki futbolcumuzuda birbirine düşürmeye çalışıyolar oyuna gelmeyelim arkadaşlar |
yaw eziklerin işi |
|
Karıstıramazsınız BEŞİKTAŞIMI Delgado ve Rico mukemmel anlasacak bunda hıc bır suphem yok |
Alıntı:
A kleberson rico - delgado :::::::::::::::::::: |
cok iyi anlasıp super maclar izletecekler |
medyanın oyunu bunlar.ricardinho'ya hemen "brezilyanın en sevilmeyen oyuncusu die" bok attılar.tamam öyle seçilmiş olabilir ama bunu niye ön plana çıkarıp da futbolunu ön plana çıkarmıolar anlamadım. |
ne buya adam daha gelmeden bu o rakip yok su ona rakip takimin icinde ikilik yaratmaya calisiyorlar niye rakip olsunlar birbirlerine ne guzel yan yana oynarlar onemli olan BESIKTAS'in basarisi |
böyle sey demez delgado.. adam durduk yerde niye gersin ortami.. adi ezik medyasi kiskaninda catlayin |
evet böyle şey gerçekten olamaz delgado kendi takım arkadaşı olacak kişi için böyle bahsadeceğini zannetmiyorum kesin ezik medyanın işidir bu ne yaparlarsa yapsınlar ŞAMPİYONNNNNN BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞŞŞ |
hepimize hayırlı olsun insallah |
her zaman böyledir bu işler takım da düzen oturmaya başladıysa çomak sokmaya çalışırlar ama bu seneki kolej havası bozulmaz gibi geliyor bana |
war mı böyle bişey ya. bi haberin başlığına bak bi de kendisine. bişe derdim ama burda olmaz |
yaa buda adi basının bi oynu takım içinde huzursuzluk çıkarmak isitiyolar arkadaşlar urasmayalım bunlarala yaa.. |
bence delgado richardinho nun gelişine pek sevinmiş gibi durmuyor ilgiler bi anda onun üstüne de yoğunlaşacak ama bence çok güzel bişey takımda birtane değil birçok yıldız olmalı böylece avrupa takımlarından birinde oluruz bakın reale böyle bi kıskançlık yok... |
Delgado'dan Ricardinho'ya övgü Beşiktaşlı futbolcu Delgado, yeni transfer Ricardinho'nun oyun stilinin tam kendisine göre olduğunu söyledi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'ndeki, SporİST'06 Fuarı'a katılan Arjantinli futbolcu ile Ricardinho hayranlarına bol bol imza dağıttılar. İmza alanlar arasındaki Fenerbahçe forması giymiş küçük bir çocuk, babasıyla geldiği Delgado'nun yanında ağlamaya başlaması dikkat çekti.:D :D :D demek ki hisstmiş....Bu Febe nin Delgado dan çekeceğiçok var.... Bu arada dün gece Konyaspor karşısında penaltı kaçıran Arjantinli futbolcu bunun bir daha tekrarlanmayacağını söyledi. Delgado, "Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Bir daha tekrarı olmayacak" derken, Yeni transfer Ricardinho için ise övgüler yağdırdı. Delgado sözlerini şöyle sürdürdü; "Ricardinho'nun oyun stili tam benim sevdiğim stil. Onun sahada anlaşamayacağı oyuncu yok. UEFA Kupasında kolay rakip yok. Hepsi birbirinden zor takımlar. Amacımız gidebildiğiniz yere kadar gitmek" dedi. Öte yandan fuara gelen bir diğer futbolcu Ricardinho'da hayranlarına imza dağıttı. Beşiktaş Store standınıda gezen Brezilyalı futbolcu daha sonra fuardan ayrıldı. |
| Türkiye`de Saat: 17:37 . |